Chroma L1 za 25zł?????? Sama cena byla podejrzana...
Wersja do druku
Chroma L1 za 25zł?????? Sama cena byla podejrzana...
heh prosze, mowisz ze Grzegorz Paczwa a w profilu ma inaczej, wiec to juz wogole zajebiscie... Foxtrott a kto z Wawy?
szkoda ze tacy ludzie sie wogole rodza:/ ja nie zostalem jeszcze oszukany, mimo to zachowuje szczegolne srodki ostroznosci
No ja juz sie nauczylem, teraz bede baaaaardzo ostrozny. Zdarzylo mi sie to 1 raz wiec wczesniej nawet nie myslalem o takim czyms, dzwonilem do tego dup*** na kom i nawet po glosie wydawal sie na 30 lat i nie podejrzewalem nic no ale jednak :/ Pozdrawiam
Murinusek patrz:
Ja3 (26-04-2005 13:30)
Prosze jeszcze podac Imie i nazwisko aby mogl wplacic pieniazki
Kutasik (26-04-2005 13:30)
podane na forum
Piotr Stolański
Dobrze
ale nie wiem czy trzeba podawać dane
a chociasz nie bo konto nie na mnie
Imie i nazwisko podobno trzeba
bym zapomnial
Kutasik (26-04-2005 13:33)
na konto wplacic pod nazwiskiem Grzegorz Paczwa
Dlatego jest rozbieznosc nazwisk. Pozdrawiam
Fajny mu Nick dales :D:D... i dobrze ,szkoda kasy na nastepny raz lepiej goscia w jakis sposob sprawdzic
Pozdro
ja kazdego oszusta bym dawal na czarna liste !!! itam bylo by ipe i podstawowe dane o takim kolesi zeby mozna bylo widziec kto jest wporzo np. Foxttrot a kto jest oszustem jak
ten dupek!!
(mowiac dane niemialem na wysli danych osobowych tylko dane o sprzedazach itp....)
jak czytam posty takiego typu to się poprostu ciesze że jeszcze nikt z mojego miasta nie oszukał na forum, gdyby tak było to bym siechyba ze wstydu spalił i juz się na TCP nie pokazywał.
a co do tematu to cóż- mądry polak po szkodzie
ja biorę adres, proszę o telefon domowy i ukradkiem weryfikuję dane przez biuro numerów...
z wawy koleś miał nick Chudy, właściwie to ich chyba było kilku, ale kiedy zacząłem poważny gnój robić, to zgłosiło się jeszcze kilka osób przez nich oszukanych i któryś z nich rozkręcił im tam zadymę z policją chyba. przynajmneij tak mówił/li.
myślałem, że straciłem całe 150zł, ale koles(e) mieli jak sądzę poważne problemy u siebie i stówkę odzyskałem.
ja sie z nim dziiasj po odbior osobisty umowiłem ale nie przyszedł wiec juz wiadomo ze wałek.. ehhh skąd takie niedojeby sie biorą ...
mam nadzieje ze go spotkam kiedys ;] :>
Pozdrawiam
Jak wtopiłeś pieniądze to idz na policje. Moze i gowno zrobia ale zawsze bedzie mial problemy.
A moze sie okazac ze odzyskasz pieniadze.