Re: Arietansss ---- kto do niego jedzie ??? na wakcje
a poza tym w kilku na jednego to zachowanie jak u dresiarzy, tchorze w 1 na 1, odwazni w grupie, zal mi was, ludzie, mowie do tych, ktorzy chca tam jechac...
A poza tym takich "wypraw" z ofrum mialo byc juz kilka i jakos sie zadna nie odbyla bo wszyscy okazali sie mocni przez internet, ale zrobic cos juz sie bali...
co ty mowisz, byla wyprawa z mielca do tarnowa, juz nie pamietam niku tego becwala, ktory grozil kolegami i pistoletem, jak sie zjawlismy to inna gadke mial
hehe wyprawa :) widze ze rado wrocil do dzialalnosci na forum ;)
a no wrocil =) na stare smiecie hehe
Jacy wy jestescie powaleni ja mowiac 4 na 1 mialem na mysli to ze on wykiwal ( i zlamal prawo) 4 razy a my tylko raz wiec... a wy tu odrazu o jakichs bitwach gangow mowici. Myslalem ze mam do czynienia z normalnymi ludzmi!!
a tak koli sie tlumaczysz tlumaczysz :)
Ludzie z Mielca nie są normali- mamy zkarzona wode i tez taką pijemy wiec nie dziw sie ze jestesmy powaleni skoro nie wiemy co ty sobie myslsz i co masz na mysli :D
bez komentarza... czytania ze zrozumieniem ucza w podstawowkach wieec moze cofniecie sie do tego poziomu....(a moze nie trzeba sie nawet cofac...:>)
HAHAH bo naprwde łatwo zrozumiec takie gówno "Jedne przeciwoko 4 (narazie tylko 4 osoba)" lubisz urzywac "bez kometnarza" moze poprostu nie masz co komentowacbo to ty zrozumiec nie mozesz