witam
widze tu gruba rozmowe, a uwazam ze wszystko sie pozytywnie wyjasni.Nie ma co sieć popłochu. Robiłem z Łyskiem pare interesow. zawsze sie wywiazywał na czas. Mysle ze wszystko bedzie Ok i terra do was trafiał tak ładne jak do mnie.
Wersja do druku
witam
widze tu gruba rozmowe, a uwazam ze wszystko sie pozytywnie wyjasni.Nie ma co sieć popłochu. Robiłem z Łyskiem pare interesow. zawsze sie wywiazywał na czas. Mysle ze wszystko bedzie Ok i terra do was trafiał tak ładne jak do mnie.
no wybacz ale nigdzie nie powiedzialem ze jestes oszustem, a przynajmniej sobie nie przypominam. jezeli tak jest to faktycznie moze przesadzilem. kase zwrociles wiec sprawa zamkniet. tylko nie rozumiem jednego. mianowicie dlaczego przez 6 tygodni slyszalem ze jutro wysylasz??? ale w tym momencie pewnie juz nie uzyskam odpowiedzi. ponadto sprawdz w archiwum ze sam zaproponowales uklad z zaliczka w postaci 10 zlotych na przesylke wiec nie rozumiem twojego oburzenia. a na forum szukalem jakiegos kontaktu z toba a nie po tobie jezdzilem, zreszta nie tylko ja probowalem sie z toba porozumiec.
sprawa zamknieta.
No.. skoro panowie doszli już do porozumienia to zamykam dyskusję. Wnioski sobie każdy powyciąga we własnym zakresie.. :]