Czy zrobiłeś już terrarium 20x20x25? Bo jeśli nie to nierób go bo jest mi niepotrzebne, bo dostałem mniejszego zwierzaka niż myślałem, a jeśli już zrobiłeś no to trudno, daj znać to coś ustalimy
Wersja do druku
Czy zrobiłeś już terrarium 20x20x25? Bo jeśli nie to nierób go bo jest mi niepotrzebne, bo dostałem mniejszego zwierzaka niż myślałem, a jeśli już zrobiłeś no to trudno, daj znać to coś ustalimy
Widze ze to juz wszystkie zgloszenia, jesli cos dojdzie to prosze pisac (ale chyba juz wszystko).
Jutro napisze jakie terra sa gotowe a ktore zostana dostarczone na dniach.
Napisze albo tutaj albo na GG jesli macie numery w profilach.
Jeszcze w tym tygodniu mam nadzieje ze juz wszystko pomyslnie sie zakonczy a z terrari bedziecie zadowoleni.
Mojego posta mozna spodziewac sie jutro ok. 18-22:00
Jeszcze raz porzepraszam i pozdrawiam
łysek odezwiesz sie w koncu do mnie czy nie? chodzi o karmowke dla gekonow!
cos sie nie doczekalismy na tego posta ale jakos mnie to nie dziwi
może jest tak azjety robieniem terrariów że niema cZasu śiąść do kompa???:P <hahaha>
No i pan Lysek jak zwykle na czas! Po raz kolejny pokazal swoje kompetencje do prowadzenia interesu! A jeszcze przedwczoraj odpisywal pelen oburzenia na mojego posta ze mam czelnosc jego wielkopanski tylek krytykowac!
Moze i nie jestes zlodziejem(mam taka nadzieje) ale oszustem, klamca i naciagaczem to niewatpliwie jestes.
poraz kolejny pan łysek nas niezawiódł brawo dla naszego biznesmena!!!!!!!!!!
Ale sobie jeździcie...Jak dla mnie to dajcie Jemu jeszcze troche czasu,przeciez nie chodzi mi o to zeby was oszukać,nie?
gdyby nie to że są osoby które za niego ręczą już bym w 100% uważał że to złodziej
już pomijam to że termin z 14dni wydłużył sie do 1,5 miesiąca
ale do tego dochodzi:
Nie odpisywanie na maile (chociaz na forum kilka postów dziennie w bardzo różnych porach,wiec i na odpisanie by sie znalazl czas,dlatego tlumaczenie ze "nie siedze czesto na necie"jest nie na miejscu troche")
ewidentne kłamstwa jak dla mnie poniewaz kilka razy juz slyszalem ze "moje terrarium jest gotowe i jutro bedzie wyslane
Licze na to że poprostu sytuacja przerosła Łyska i wszystko sie "dobrze" skończy
A to że niektórzy piszą to co piszą to sie im nie dziwie bo nie każdy jest cierpliwy i sam już dużo nerwów straciłem przez tą akcje
może i jeździmy ale mugł by sie odezwac na tym topiku tak jak obiecał i powiedział co i jak stoi .tak jak spn sadze że gdyby nie to ze łysek jest jednakwiekszosci sznowanym uzytkownikiem to wiele osób by juz zapomniało o kasie t zamówionych towarach