Re: nieuczciwi sprzedawcy
Popieram pomysl z utworzeniem dzialu nie tylko z danymi typowych zlodziejow ale takze z danymi skrajnie nieodpowiedzialnych, klamliwych i kiepskich sprzedawcow do ktorych lysek sie niewatpliwie zalicza, ktory po ponad dwoch miesiacach robiac wielka laske raczyl mi oddac kase bo na terra juz dawno przestalem liczyc chociaz to dziwne bo dwa tygodnie po zlozeniu zamowienia podobno bylo gotowe do wyslania...Czyzby klamal? Hmmm...
Popieram pomysl!
To jest dobry pomysl ale teraz jeszcze trzeba pomyslec nad sposobem zeby nei bylo takich przypadkow ze ktos podaje urojone sytuacje by np wyeliminowac konkuretow czy zemscic sie na kims.
ja daje tu panią i pana(żonaci) kingunia_30 i jej męza nie znam nicka ale jest w Tpc żonka oszuakła mnie z wymianą ja dałem telefon a nic nie dostałem jak i mojego "kolege" którego wrobił jej mąż:) nie polecam
jest ta ustawa o ochrnie danych osobowych ale to mozna bez problemowo ja obejsc
wszystko zalezy od adminow!!!! przykladowo wysylaja deklaracje na maila na wyrazenie zgody odnoscie publikacji danych na forum i jesli ktos jej nie zatwierdzi w przeciagu miesiaca to zostaje usuniety z forum:) jesli ktos ma czyste sumienie i nie planuje walkow to co mu szkodzi wyrazic zgode odnosnie tej deklaracji, kazda zgoda by zostawala zapisana w archiwum i takim sposobem omijamy ten przepis prawa:)
heh, uwazam to za genialny pomysł, trzeba ba tak zrobić.
Swietny pomysl tylko ze admini przewaznie bronia oszustow dzialajacych na tym forum. Tak bylo w przypadku sprawy z Lyskiem kiedy to usuwali posty albo komentowali:"to nasz kumpel on nikogo nie mogl zrobic w wala i to wy cos krecicie!".
Dlatego szczerze watpie zeby admini skorzystali z tego pomyslu
Pozdrawiam!!!
W związku z faktem że, na moje podejrzenia o nieuczciwości pana marcina (raz 238, innym razem 1246) zostały potwierdzone przez inną osobę (mogę podać nicka na zyczenie) jako inicjator tematu podaję wszem i wobec iż pan:
Śliwiński Marcin zamieszkały w Legnicy ul. Św Wojciecha 17 m 3
nr konta w banku PKOBP O/1 Legnica 04 1020 3017 0000 2302 0084 5131
nr telefonu komórkowego 886382673 (ostatnio nie odpowiada, dziwne gdyby było inaczej)
******* JEST NIEUCZCIWYM SPRZEDAWCĄ **************
sisiorek1 napisał(a):
> Popieram pomysl z utworzeniem dzialu nie tylko z danymi
> typowych zlodziejow ale takze z danymi skrajnie
> nieodpowiedzialnych, klamliwych i kiepskich sprzedawcow do
> ktorych lysek sie niewatpliwie zalicza, ktory po ponad dwoch
> miesiacach robiac wielka laske raczyl mi oddac kase bo na terra
> juz dawno przestalem liczyc chociaz to dziwne bo dwa tygodnie
> po zlozeniu zamowienia podobno bylo gotowe do wyslania
Skoro oddal Ci kase to chyba jestescie kwita ??!! To ,ze nie zachowal sie powaznie to inna sprawa,ale skoro Ci kase oddal to sprawa chyba powinna byc jak dla Ciebie zamknieta...
sisiorek1 napisał(a):
> Swietny pomysl tylko ze admini przewaznie bronia oszustow
> dzialajacych na tym forum. Tak bylo w przypadku sprawy z
> Lyskiem kiedy to usuwali posty albo komentowali:"to nasz kumpel
> on nikogo nie mogl zrobic w wala i to wy cos krecicie!".
> Dlatego szczerze watpie zeby admini skorzystali z tego pomyslu
Przestan pisac bzdury !!! Nie wiem kto jest kumplem Lyska ,ale admin na pewno do nich nie nalezy !!!Pierwszy raz na oczy widzieli sie na sobotniej gieldzie !!! Jesli bys chcial wiedziec to Nook naciskal mocno pana Lyska,zeby ten oddal kase ludziom,bo inaczej terrarium wycofa sie z patronowanie gieldzie w Jeleniej Gorze.Jesli miales na mysli moderatorow,to nie sadze zeby oni takze byli jego kumplami - posty byly usowane,bo robilo sie to po prostu nudne !!! Wybacz,ale nie kazdy ma ochote czytac co drugi topic o Lysku.Ja rozumiem,ze niektorzy sa pokrzywdzeni i oszukani i nie odzyskali kasy do tej pory i kazdy z nas moderatorow stara sie byc wyrozumialy,ale ilez mozna ??!! Po to min.zostal napisany post przez Nooka i tam mozna bylo wypowiadac sie w tej sprawie,jednak jak widac niektorym bylo malo i mieli np. do mnie pretensje gdy skasowalem post,ktory zamiast gieldy w Jeleniej Gorze odnosil sie po raz kolejny do pana Lyska !!! Jesli o mnie chodzi to osobiscie gadalem z Lyskiem o gieldzie i tylko o tym ,bo jego interesy i wierzyciele mnie z przeproszeniem gowno obchodza i prosze mi tu nie insynuowac,ze sie z nim kumpluje...
Z tym obejściem ustawy o ochronie to całkiem dobry pomysł, ale to nie rozwiązuje kwestii naciągania tej listy o konkurencję i osoby nielubiane. Skąd mamy mieć pewność ze nie pojawi się jakiś 'życzliwy' który bedzie chciał po prostu popsuć komuś opinię.
Sorry, masz racje troche przegialem z tym "bronieniem oszustow" i kumplowaniem sie z Lyskiem. Chodzilo mi tylko o fakt usuniecia w czasie tego najwiekszego zamieszania z Lyskiem postow dotyczacych tego tematu.
Dotknietych przepraszam!