slyszalem ze podobno jest jakas opcja brania z ZOO np tylko ograniczenie jest chyba do dwoch lat i jest mnostwo jakis tam warukow do spelnienia ale ze mozna... w POLSCE :) nie wiem na ile to prawda ^^
Wersja do druku
slyszalem ze podobno jest jakas opcja brania z ZOO np tylko ograniczenie jest chyba do dwoch lat i jest mnostwo jakis tam warukow do spelnienia ale ze mozna... w POLSCE :) nie wiem na ile to prawda ^^
Glupszego pytania chyba jeszcze na forum nie bylo!!!!!!!!!!
Jesli tygrys bengalski i jaguar byly tylko wydumanymi przykladami to naprawde masz fantazje, jesli jednak powaznie myslisz ot rzymaniu takich zwierzat w domu to......................pip pip pip pip........... nie moge tego skomentowac, bo dostane bana!!!!
Po pierwsze nie masz szans na zapewnienie im warunkow, po 2 gie sa to skrajnie rzadkie zwierzeta i trzymanie ich w niewoli ma tylko sens jesli zapewni im sie max mozliwych warunkow i da szanse na rozmnazanie, tylko wtedy jest to dopusczalne, jesli sie takie zwierzeta rozmnaza!!!!!!!!!!!!
Po 3cie duze koty sa niezwykle niebezpieczne po uzyskaniu pewnego wieku!!!
pzdr
troche sprawdzilem temat i okazuje sie ze u naszych poludniowych sasiadow...:
http://www.sweb.cz/preparovani/pages/afrika/afrika.htm
nie wiem czy dobrze trafilem ale chyba jest to strona jakiegos importera zwierzat....ceny bardzo przystepne ;]
a nie jednak zle trafilem..to sa zwierzeta spreparowane :(
P4w3l dobre dobre :D:D