Re: ktos ma cos przeciw sygnaturomsie juz nie liczy kto co wnosi
yyy kurde co was obchodzi kto co ma w sygnaturce wszyscy tu sie uwazają za wielkich ekspertow i niewiadomo kogo jeszcze dajcie spokuj jestescie poprostu smieszni na tym forum wogole kazdy sie ocos przywala wsumie to strach sie ocos zapytac bo zaraz cie ktos zjedzie troche lozzu ***** to jest forum zwykłe frum a traktujecie to wszyscy jak by niewim co to było kazdy probuje sie tu chyba jakos dowartosciowac zamiast dawac jakies rady ja z tego zieje i tyle
a najbardziej dowartościować ty się chcesz pokazując nam jak wysoko jesteś ponad nami i że wszscy inni to nie terraryści tylko banda pajacy
ja moge pojsc na kompromis nie usune tego ale nie bede dodawal sygnaturki do wiadomosci jak teraz a jesli ktos uwaza ze jestem tu niepotrzebny i mnie usunie to coz od poczatku wielkim nieporozumieniem bylo moje zaistnienie tutaj dla mnie zawsze wazna byla tresc wiadomosci a nie sygnaturka w stylu hoduje tu super lista nie wiadomo czego i ile astronomiczna pomine fakt jak sie niektorzy wyrabiaja z uczuciem kochajac tyle zwierzakow naraz ze nie wspomne o ich dbaniu ale to juz nie wazne a wszyscy prubuja zrobic z tego forum sztywne formalistyczne g.... za przeproszeniem w zyciu przydaje sie troche smiechu i luzu kogo taka syg. bulwersuej raczej nikogo a moze wywoluje usmiech na twarzy to czasem pomaga jak usmiech milej ekspedietnki w sklepie ale tu guruje zamiast usmiechu kop w d.... no coz ja mowie plakac nie bede aczkolwiek zawsze bylem skory do pomocy i nigdy nie traktowalem najglupszego pytania z pogarda bo kazdy sie uczy cale zycie i najwazniejsze zeby swoja wiedzie przekazac innym a i sie przyzwyczailem juz do paru forumowiczow i bym za nimi tesknil i tymi co namnei warcza i tymi co mi racje przyznaja pozdrawiam i za wczasu ewentualnie zegnam wszystkich papi buziaki i niech wasze skarby (zwierzaki) rosna jak na drozdzach :D
Nie obchodzi mnie co kto ma w sygnaturce ale to że przekracza ona dopuszczalną długość i że jak czytam posty wyświetlane płasko to rozwala mi układ.
Jak ci się nie podobają przepisy ruchu drogowego to zacznij jeździć pod prąd. Daleko nie zajedziesz.
humor oczywiscie zawsze jest potrzebny... ale komu byloby potrzebne jakbym zaczal wymieniac wszystkie gatunki paskudztw ktore w moim domu mieszkaja, zaczynajac od pajakow konczac na roznych komarach i muchach... nie wspomne juz o hodowli rodziny... w terrarium?
klo85, forum jest miejscem w maire publicznym ( w sieci) gdzie zarowno 11latki zagladaja, jaki i ci cenniejsi bywalcy (nie mowie ze mlodzi terrarysci nie sa cenni, ale nie zawsze wnosza tyle ile starsi) ktorzy, jesli by zobaczyli ze 3/4 ludzi ma w profilach jakies absolutne bzdury powypisywane... to by przestali zagladac uznajac "całość" za bande niepoważnych gówniarzy... staramy sie by jednak utrzymac jakis poziom, do ktrego relatywnie łatwo jest sie dostosowac gdyz AŻ tak wiele nie wymagamy...
buehaha a ja sie zaloze ze patrzac na takie sygnaturki widza ze nie kazdy tu to pener zetak powiem co sie chwali czego to on niema a wlasnie te "madre" sygnaturki predzej moga wystraszyc terrarystow powaznych:D
i tak wogole to jak sie ktos nie domyslil to ta sygnaturka od poczatku jest nalewka wlasnie z takich sygnaturek powaznych co to nie ma tam wszystkich gatunkow wymienionych ja tu miejsca nie mam zeby wpisac czego to wpokoju nie mam i nie mialem i wlasnie mama ta sisotra i fredki sa czysta kpina z tych kilometrowych sygnaturek z cala gama gatunkow terrarystycznych i cos mi sie zdaje ze ktos sie tym poczul urazony wlasnie :D
mantamanx przestan mnie rozsmieszac zapewniam cie ze potrafie sie dowartosciowac w inny sposob....... :) a nie poprzez pisanie postow na forom terrarystycznym bo akurat w tym temacie narazie mam mało do powiedzenia :) a co do bandy pajacy to nie wszyscy ale jezeli ktos notorycznie wypisuje jakies głupoty aby komus dogrysc zamiast podac cenne rady to przepraszam bardzo jest dlamnie pajacem i tyle .......:)
A ja nie moge zrozumiec co chce nam przekazac shazzy bo nie uzywa znaków przestankowych, a jego wypowiedz to jest jeden wielki bełkot.(kiedys jego zdanie mialo ponad 100 słów, ale to tak na marginesie)