Mi się wydaje że teraz konta mu nie usuną ale przy najbliższej nadażającej się okazji zrobią to.
Wersja do druku
Mi się wydaje że teraz konta mu nie usuną ale przy najbliższej nadażającej się okazji zrobią to.
Gostek zachowal sie jak kretyn, probowal bronic sie jak kretyn, a teraz jak kretyn probuje wyzalic sie swiatu, ze swiat jest be.
Too low testosteron level =(
banzai, weś pomyśl przez chwile.
Na tym forum są różni ludzie. Jedni mądrzejsi, inni mniej (np ja:P) ale jakoś potrafią żyć w zgodzie, bez większych kłótni i sporów. Niektórzy są tutaj od miesiąca, inni od dwóch, ktoś jest od pół roku, ktoś od roku a ktoś od początku istnienia tego serwisu. Dlaczego im nikt nigdy nie zbanował konta? Dlaczego nie mieli problemów przez tyle czasu, a Ty ledwo sie pokazałeś i już masz problemy. Nie najeżdżaj na innych, bo to Ty jesteś 'inny' niż wszyscy. Ty powinieneś zastanowić się nad swoim postępowaniem. Przyszedłeś 'na gotowe'.
Człowieku, ten serwis od paru ładnych lat prowadzi pewna grupa osób, ktora poświęciła (i w dalszym ciągu poświęca) mase czasu na jego stworzenie. Nie dziw sie, że chcą zachować tutaj względny spokój i przyjazną atmosfere. Oni nie mogą sobie pozwalać na błędy, a Ty jesteś takim właśnie błędem.
bardzo madre slowa
zgadzam się i tesh bym ci dała bana :)
nie mow ze dopiero sie tu pojawilem, bo moj staz wynosil ok 7-8 miesiecy
nie, no to jak 7-8 miesięcy to żeczywiście jesteś już wyjadacz, stary wyga, bywalec taki że aż strach :| Sama data logowania sie nie liczy, jak zaglądasz tu od święta, to nie licz sobie starzu w ten sposób. Ale nie o to teraz chodzi.
jakoś nie widziałem nigdy wcześniej Twoich postów. Może bywałeś na innych grupach dyskusyjnych (np pajęczaki na które nigdy nie zaglądnąłem nawet).
Chodzi mi teraz o to, że jest ogromna (w brew pozorom) grupa ludzi którzy są tutaj od ładnych paru lat, a niektórzy od samego początku utworzenia TCP i jakoś nie mają problemów, a Ty jakoś strasznie problemowy jesteś. Nie zastanawia Cie to? Bo mnie bardzo...
Ja siedze na tym serwisie od poczatku jego istnienia. Pamietam czasy, jak terrarium dychalo jeszcze na ht.pl. Mimo wszystko i mnie, jak i tych, ktorzy zarejestrowali sie dzisiaj obowiazuja tu pewne zasady. Nikt nie bedzie dopisywal kolejnego punktu, w stylu: "1045. Nie rob sobie jaj z Voraxa". Musimy okazywac innych ludziom szacunek. Powinnismy przede wszystkim znac granice dobrego smaku. Wg. mnie, sztuczna stylizacja rozmowy i wystawienie jej na gg, troche to przegiely. Moze i ja bym sie nie obrazil, gdyby ktos wystawil taki tekst z moja osoba, ale zwaz, ze nie dla kazdego jest to smieszne i zabawne. Mnie tez to specjalnie nie rozsmieszylo.
Moze i nie wykroczyles, przeciwko zadnemu punktowi w regulaminie, ale gdybys zdawal na prawko, to egzaminator oblalby Cie zwyczajnie za "glupie zachowanie na jezdni :>".
codziennie po 3-4 razy czytam forum "sprzedam" haha :D a nie wypowiadam sie za czesto bo problemow w mojej hodowli nie mam
zgadzam sie z Toba atrax, jedynie nie pasuje mi to, ze piszecie "sztuczna stylizacja", juz pisalem ze byla to czysta improwizacja, nic przemyslanego, stylizowanego na sile, a co do skasowania konta, to nic, stalo sie, i tak mialem jedynie 80 postow :)