No to nie gadamy tylko wysyłamy!!
Nook podaj imię i nazwisko bo niektóre @banki tego wymagają.
Wersja do druku
No to nie gadamy tylko wysyłamy!!
Nook podaj imię i nazwisko bo niektóre @banki tego wymagają.
nie wymagaja Paweł P. styka;] grunt zeby numer konta byl poprawny. Wpisz Paweł Ogórek $ dojdzie.
Podajcie numer konta na stronie głównej w tych newsach, kurcze ja sie zabieram na poczte od trzech dni ale obiecuje ze tam dojde, dla tej strony wszystko.
postaram sie tez cos wrzucic na konto
Jeśli moge cos poradzic to wg mnie konto powinno by zalozone w PKO bp .Czemu? Placowek (agencji) tego banku jest najwiecej w Polsce i nie pobiera się opłat za przelew na konto w tym samym banku. Opłata zamiast do banku można by przeznaczyc na tcp. A i osoby ktorych po prostu nie stać na wydatek rzędu 10 zl moglyby po prostu wplacic symboliczną złotówke.
i o to chodzi by bylo lepiej :))))
trzeba by było założyć konto na osobę prywatną, bo firmowe to 25 zl miesięcznie. :( Uwierzcie mi mam do czynienia z tym bankiem na codzień i to złodzieje tacy że aż chuczy:( A na dodatek sam bank prywatyzuje sie od października, i planuja jakieś rewolucje ( agencje powoli beda padać a pko przejmuje bank pocztowy, który będzie przyjmował wpłaty na konta) w samym banku główny nacisk kładziony jest w tej chwili na kredyty i tym mają się zajmowac agecnje za jakiś czas. Konto w bre banku jest ok.
P.S sorka że ten mój dopis nie jest na temat, ale musiałem gdzieś wylać co czuję do tego banku. Hehe na dodatek na swojej stronie internetowej zamieszczają nieprawdziwe informacje :) Właśnie wysłałem im e-mail. Ciekawe co odpiszą!
Ja tam do tego banku nic ni emam ( nawet mi odpowiada) ale chodzi o to ze prrowizja za przelew jest (w zależnosci od banku) przy wplacie na konto zalozone w innym banku rzędu kilku zł a te pieniądze mogłyby być przeznaczone natcp. A czy sie prywatyzuje? Wiesz do tego czasu jeszcze wszystko moze sie zmienic. Ja osobiscie nie mam nic do tego banku ( poza tym ze kiedys składałem tam papiery o prace a przyjeli kogos z "plecami"). Oprocentowanie tam jest znikome (rachunków) ale mam tam kredycik do spłaty i kilka poleceń zapłaty (które są realizowane za darmo) i ogolnie nie narzekam.
Nie róbmy bankom reklamy, ani antyreklamy. Kto może niech wpłaca dowolną sumę teraz, za tydzień, miesiąc. Przecież nie jest to obowiązkowe, a Nook nie będzie "latał" po bankach i zmieniał kont. Chodzi o to, aby nie płacił z własnej kieszeni za utrzymanie naszego wspólnego forum i całej strony.
Hehe to mi sie podoba! Znów zaczynam wierzyć w ludzi :)))) Pozdrawiam inneczasy!
Co do samych wpłat, to jak najbardziej jestem za ( zresztą już wpłaciłem :)). A co do antyreklamy PKO - to przepraszam wszystkich za "moje zachowanie", ale mnie poniosło! To sie wiecej nie powtórzy.:))