nie bedzie spotkania na gieldzie bo pewnie pan nandu nie przyjedzie, :P
Wersja do druku
nie bedzie spotkania na gieldzie bo pewnie pan nandu nie przyjedzie, :P
buahahahah.
co tak wszyscy z ta gielda.
najpierw (jak mu to bylo -cap-ah nie PACO)grozi ze na gieldzie nam dowali a teraz nhandu.nic tylko sie rozplakac :)
Ja już nie rozumiem... jak człowiek może samemu sobie celowo robić taką siarę...
eh.. niedlugo to nie bedzie gielda tylko sparingi niewyzytych terrarystow.. brawo.. :/ wyszukane oblegi typu 'konska spier..." swiadcza o nad wyraz bogatym zasobie slow,a grozenie jest karalne.. szkoda slow :/ a pozniej mowia ze terrarysci sa hmz lagodnie mowiac 'specyficzni'.. ehh.
no no jak ktos chce do mnie podskoczyc to zapraszam !!!
wezme na gielde pieska o wadze 8 kg (jakis kundel) i wtedy zwatpicie :P
albo wezme jakas babcie i was zdzieli parasolka :P
lohahah
Ludzie nie macie innych zajęć tylko pierdołami się zajmować lepiej poczytajcie literature terrarystyczną aby wzbogacić swoją wiedze na ten temat, a sprawy z czata prosze załatwiać na nim.
ale gostek jest głupi spalił się, pisze że jak miał 20 lat to coś tam, a w profilu pisze że ma 15 :D
ehh to forum nigdy nie będzie takie jak kiedyś...
a teraz odpowiem na wasze pytania i oznajmienia po :
1.Bredzicie jakby was fura z gnojem przejchała
2.Nie życze sobie takich odzywek ponieważ jest to moim prawem sobie nie życzyć
3.Jeśli uważacie że możecie mną pomiatać jesteście w błędzie
4.Nie straszcie mnie ponieważ duchy są od straszenia
5.Żałowac każdy będzie za swoje występki
6.Propagadny bedziecie sobie wpajać sami
7.Diabola prosze o opowiedzeniu historii swojego wypadku
8.Nikt nie bedzie mi nakazywac jest wolna amerykanka
9.Dziwi mnie fakt że zaczeliscie sie tak regulaminem interesować nie wiem czy po mojej ostatniej interwencji
10.Zgadzam sie na jednen fakt jeśli nigdzie na forum nie zobacze przekleństwa również będe sie stosował oraz umniejsze w stopniu w jakim to ma teraz miejsce moją kontrowersyjność
11.Jeśli jeden z powyższych wynotowanych faktów komuś się nie podoba nie komentarz zachowa dla swojej wiadomości
12.Wszelkie naruszenie mojej godności będe karał własnymi zasadami jeśli ktoś tego nie chce uszanować niech lepiej nie wchodzi mi w droge
13.DO widomości pana Diabola nie życze sobie tego stewreotypu obelg naruszających moją godnośc osobistą moim prawem i obowiązkiem jest pilnowanie swego honoru i godności osobistej
14Obiecuje iż jeśli stan (atmosfera na forum) nie poprawi sie ostrzegam iż moge zrobić taka reklame że polowa uzytkownikow zrezygnuje wiec sie prosze zastanowic
brzmi jak przepowiednia, proponuje to spisac na duzych kamiennych tablicach, bowiem nhandu moze okazac sie prorokiem.
":/ ?????? *&#%!@*$#@!!!"
Na takie skomentowanie całej sprawy chyba nikt się nie obrazi ;)
...i w zasadzie nie odbiega ono poziomem od tego co zostało co po niektórych przedstawione.
Takie głupoty załatwiajcie PRYWATNIE a nie na FORUM, bo robi się tu niezły szlam.
PS. Od manii prześladowczych są specjalni lekarze...
PS. II Ciekawe jak to będzie z tym punktem 14stym?