Popieram pomysl bo sam ostatnio pisalem dluzsza odp. i gdzies zapomnialem domknac kursywy i nie wyszlo za specjalnie :/
Wersja do druku
Popieram pomysl bo sam ostatnio pisalem dluzsza odp. i gdzies zapomnialem domknac kursywy i nie wyszlo za specjalnie :/
własnie Double ma racje teraz moge jej wytknąć ze napisała "zagarka" prawdopodobnie zamiast "zegarka" , a gdyby była taka opcja to by zmieniła i mi wmawiała ze ja niedowidze;) i sie nieznam
http://www.terrarium.com.pl/forum/re...=13025&t=13025 to jest cyyba najlepszy przypadek dlaczego nie powinno byc edycji na kazdym forum.
na terrarystyka.com.pl jest to ladnie rozwiazanie. PO edycji swojego wpisu pokazuje sie np. "dodane po 4 min." i pod spodem to czgo zapomnialo sie dopisac.
nie wiem jak jest na tp, ale czy to rowniez dotyczy postów ktore sie edytuje, a nie dodaje treść?
w przypadku zmian pisze "ostatnio zmieniony... data... w całości zmieniany x razy" jedyny problem przy takim rozwiazaniu to to że ktoś może wymazać to za co np dostał ostrzeżenie, ale ogólnie sie sprawdza