Kto to jest Pioprek ??
Wersja do druku
Kto to jest Pioprek ??
Taki jeden typ z forum o modliszkach. Jestem absolutnie za wywaleniem gnojka.
"Spadajcie , leszcze bez siana :D Kupe mnie obchodzicie , uwzieliście się i myślicie że jak jestem młodszy to możecie sobie po mnie jeździć :D Banda chamów bez siana :D Buehehehe [%"
"Sam jesteś menda :D Nie chce nawet z tobą gadać , wieśniaku i leszczu bez sianka :D:D:D Ja nie będe ospiwysał na Twoje posty , a Ty nie odpisuj na moje :D"
ehh ludzie mam świetne porównanie:
Na przystanek przyjeżdza tramwaj. Regulamin jest z przodu wozu a ty wsiadasz tylnimi drzwiami i siedzisz gdzieś z tyłu. Ty masz ze sobą bagaż przekraczający "bezpłatne" wymiary, choć o dokładnie o tym niewiesz - myślisz że jakoś przejdzie. Potem wsiada kontrol i wlepia ci mandat.
Identycznie jest jest z Pioperkiem
Trzeba więc na stos chwasta :|
Należy tępić takich użyszkodników, ostatnio z niewiadomych powodów zaczyna się tego coraz więcej objawiać i to nie tylko na tym forum. Zespół napięcia przedświątecznego, czy co ??
na wężach teraz robi rewolucje i wyzywa od hamów !
moderator nigdy nie jest lubiany:) a i mi zalezy nie na tym zeby mnie wszyscy lubili tylko na tym zeby nie bylo syfu:)
poradz mu zeby sobie kupil ksiazke o modliszkach bo ja nie bede odblokowywal osoby z ktora znowu na bank beda problemy
"moderator nigdy nie jest lubiany:)"
Swiete slowa :)
Ciekawi mnie tylko co ich napedza do takich zachowan :|
Nook, wcale nie, na forum legwanach wszyscy lubimy Meg :))
no to jednak są wyjątki:)