BooYaKa nie odchodź kto nam będzie robił teściki:D
Wersja do druku
BooYaKa nie odchodź kto nam będzie robił teściki:D
Ja maiłem podobnie ale sprawe załatwiłem krótko...
Jeśli byś napisał NORMALNEGO posta, to może bym cię poparł jakoś w odzyskaniu konta ale jak zaczynasz od obrażania jedynych osób które mogą coś tu wskórać to na co liczysz? Chyba nie na ich współpracę... (Pytanie retoryczne - nie odpowiadać)
Jak już mówiłem ciekawe jakie byś Ty miał pierwsze odczucie jakby przed chwilą Ci konto skasowali.
Papa :]
e tam Booyak wyluzuj. Rozumiem, że to było pisane pod wpływem chwilowego zdenerwowania i stąd te mocne słowa ;] bo serio jeżeli chcesz acc odzyskac to krzykiem nic nie wskurasz, a tylko pogorszysz Swoją sytuację. Więc nerwy w kieszeń i rozmawiaj spokojnie bo nudno by bez Ciebie było ;]
Metal ma racje. Krzykiem, k**wami nic nie załatwisz.
Tutaj trzeba kulturalnej rozmowy, spokojnie przedstawić sobie poglądy (booYaKa vs. admin(i) odpowiedzialny(i) za skasowanie konta) a nie wyzywać się od najstarszych zawodów świata :D
Swoją drogą, to faktycznie ostatnio zauważylem straszne nasilenie konfliktów userów z adminami. Naprawde nie wiem z czego to wynika.
Z własnego doświadczenia wiem, że nic nie dzieje sie bez powodu. Mi też kiedyś skasowali konto (niektórzy napewno pamiętają tą sprawe), ale na spokojnie, bez nerwów wyjaśniłem to sobie z nookiem i wszystko wróciło do normy.
Mam też taką delikatną uwage do samych administratorów:
myśle, że przed skasowaniem komuś konta powinniście kontaktować sie z osobnikiem poprzez maila lub jakiś komunikator. To napewno zapobiegło by wielu nieporozumieniom jakie ostatnio mają tutaj miejsce i które (z całą pewnością) są już powoli męczące dla wszystkich.
Wiem, ze teraz padnie stwierdzenie 'co w przypadku gdy nie można sie w userem skontaktować?' Myślę, że powinniście dawać 48h na odp a potem kasować.
Miejcie też na uwadze, że takie akcje mogą niekorzystnie wpłynąć na cały wizerunek serwisu, na który przez te długie lata działalności sobie (słusznie zresztą) zapracowaliście.
W moim odczuciu może dojść do sytuacji, że znaczna część terrarystów poprostu was (że tak brzydko sie wyraże) oleje i będzie zonk.
Myślę, że upatrywanie winy tylko w samych forumowiczach jest troszeczkę nie fair. Sami też czasami powinniście umieć przyznać się do winy czy też pochopnie podjętych decyzji.
W śród adminów są ludzie naprawde na poziomie, z nookiem na czele, ale wiem, że są też tacy którzy 'nadużywają' danej im władzy (jeżeli o władzy tu można mówić).
A ogólna konkluzja z tego taka że wszyscy powinniśmy sie wyluzować :D
Zreszta ...wcale wiele nie straciles BooYaKa. Nawet jesli konta nie odzyskasz, to jedyne co stracisz to ilosc postow ;)
A jesli o to chodzi, to admini moga mi wyzerowac licznik, jezeli chca. NIe obraze sie :)
W sumie - racja Atrax.Nick mam prawie identyczny, każdy bedzie wiedział co jest grane.Posty mnie nie interesują tzn. ich ilosc.
I tak na forum postrzegany jestem jako taki jaki jestem :P a nie ile mam postów.Zostaje.Miłych Świąt Admini :D
Ile razy Miller skłamał,
Ile Kwach obietnic złamał,
Ile Beger owsa zjadła,
Ile Kalisz nosi sadła,
Ile Łapiński wziął na boku
...TYLE SZCZĘŚCIA W NOWYM ROKU
jeśli chodzi o kasowanie konto to robie to ja... a jak widze jakiś głupków stukających posty tak o sobie, dla napisania sobie to mnie skręca i nie mam zamiaru z takimi kolesiami rozmawiać. Ogolnie to booyaka powinien miec bana ale ma niestety dostep dynamiczny i zalozyc mogl sobie jeszcze raz konto:(
nie usune drugi raz konta bo to nie ma sensu, jak nie chcesz miec znowu usunietego konta to stosuj sie do regulaminu, nie pisz dla napisania sobie i badz powazny na listach tematycznych, jak nie znasz sie to nie zabieraj głosu
p.s.
dzieki booyaka za to ze nie bedziesz juz bral udzialu w dyskusjach na forum, trzymam za słowo deklarację
[i po co ja to pisze to i tak bezcelowe...]