Witam
O to bedzie trudno bo kazdy z dzialu plazy bedzie sie klocil ze woli innego moda.
Zawsze tak jest :]
Pozdrawiam
Wersja do druku
Witam
O to bedzie trudno bo kazdy z dzialu plazy bedzie sie klocil ze woli innego moda.
Zawsze tak jest :]
Pozdrawiam
o, dziękuje za zaproponowanie mnie ;-) Ja osobiście proponuje Drobka - jest bardzo aktywny na tym forum i zawsze daje trafne odpowiedzi, a także Agama i Fredomirka - z tych samych powodów
Ja proponuje kogoś z trójki :
Agam
Fredomirek
Double
Wszytskie trzy osoby mają duuuuużą wiedzę praktyczną i teoretyczną w hodowli pałzów( moim zdaniem :P ).Zawsze udzielają trafnych odpowiedzi i co najważniejsze są to osoby kulturalne ;).(przynajmniej na forum :P:P:P )
aaaa i jeszcze jedno muszą to być osoby które udzielają się na forum (w miare dużo).
Jojek przeciez zaproponowałem Double i wydaje mi się że będzie to najtrafniejszy wybór...
Double Drobka hahaha!!! Wiesz no sorry, ale jeśli Drobek ma doświadczenie w hodowli płazów to ja normalnie mam największą wiedzę na temat węży.
ale Drobek zawsze mnie wyprzedza z trafną odpowiedzią na płazim forum :> no normalnie nie wiem jak on to robi :P
ja sugeruje Double lub Roberta P. :)
[ej daf... Może lepiej by było gdybyśmy się wogóle nie znali...]
Moje propozycje:
Po pierwsz niech wypowie się Otilopus czy zamierza powrócić
Po drugie Double
Po trzecie dr Robert
Po czwarte Fredomirek
Niechciałbym aby kto inny (niż z listy) został modem. Są to najbardziej kompetentne osoby troszczące się o dobro płazów, posiadające niemałą wiedzę.
Dziękuję za propozycję, ale jednak nie chcę/mogę podjąć się opieki nad działem. Są bardziej "THE BEST"
Otilopus to chyba krewna Piotra Noczyńskiego, z tego co pamiętam, i nie daje znaku życia od roku... Napiszę do niej maila, czy "żyje" i czy zamierza powrócić.