Bardziej przydałaby się opcja pokazująca miejscowość sprzedającego. Mówcie co chcecie a ja do poczty zaufania nie mam.
Wersja do druku
Bardziej przydałaby się opcja pokazująca miejscowość sprzedającego. Mówcie co chcecie a ja do poczty zaufania nie mam.
zapraszam tutaj:
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=32680&t=32680
a moje zdanie jest takie:
jak dla mnie taki podział jest bardzo dobry, większośc ogłoszeń dotyczyła ptaszników, osoby które ich nie chcą kupić gubiły się w ogloszeniach bo ciągle widziały tylko ogłoszenia o ptasznikach.
tak będzie lepiej, kazdy wie gdzie czego ma szukać i gdzie co zamiescic.
nie bedzie takiej duzej wymiany postów wiec łatwiej będzie znaleść starszą oferte.
osobiście jestem bardzo zadowolony :D
jest lepiej
jest to ułatwienie osoby które źle patrzą na ta zmianę niech zpojrzą z punktu widzenia urzytkownika który chce coś kupić-dla wszystkich kupujących jest to wielkie udogodnienie ponieważ będą szukali konkretnych zwierząt lub akcesoriów i niebędą musieli czytać ogłoszeń które ich nie interesują no chyba że ktoś lubi sobie utrudniać życie to no coment.... Co d spzredających to oni również powinni być zadowoleni z tego pomysłu co prawda jeśli ktoś sprzedaje np. weze/pajaki to będzie musiał się ''wysilić'' zamieszczając ogłoszenia na 2 listach no ale plusem tego wysiłku że ogłoszenie o sprzedaży węży trafi jedynie do osób zainteresowanych kupnem węży a ogłoszenie o sprzedaży pająków trafi jedynie do zainteresowanych kupnem pająków więc sami widzicie że jest to proste a co najważniejsze bardzo praktyczne rozwiązanie i ułatwienie....
Pozdrawiam
Serpent
A ja proponowałbym podzielić na
Bezkręgowce
Gady i Płazy
Karmówka
Sprzęty i Terraria
Tak byłoby chyba estetyczniej , bo ten długi napis tak sie jakoś dziwnie w oczy rzuca :]
bardzo dobrze pomyślane. W końcu nie bede musiał szukać interesujących mnie ogłoszeń między całą masą pajęczarzy!
A jak ktoś chce przekopać wszystkie ogłosenia też może to zrobić - kolejny plus.
Wyodrębnienie kramówek, sprzętu, pająków, oraz gadów i płazów jest dla mnie dużym ułatwieniem i bardzo mi sie podoba.
I nie gadajcie że sprzedawcy mają przechlapane. Faktycznie WIELKI wysiłek rozbić ogłoszenie na dwa (to w przypadku jak ktoś sprzedaje np węże i pająki). Co innego jakby ogłoszanie sie na TCP było płatne, ale tak to naprawde dajcie sobie siana z takimi komentarzami bo krzywda żadna sie nikomu nie dzieje.
Do dupy... ile razy klikalem w kogos co sprzedawał za jednym razem modliszaki, pająki i karmówkę... zamawiałęm u niego pakiet i czekałem na przesyłkę.. teraz będę musiał skakać czy dana osoba ma tylko pająki czy może coś jeszcze do sprzedania... BEZNADZIEJA!!
przeciez jest dział Sprzedam jakos zamowienia zbiorcze... poskaczesz sobie po kilku działach krzywda sie nie stanie:)
a jak ma np. jeszcze oprócz pająków węza to może napisać "w ofercie mam także węze" i kupujacy klika w posty uzytkownika...to chyba nei jest takie trudne, analogicznie z karmówką.