A on był tak rozmowny w temacie o kasacji postów ... ehhh żałosny człowiek.
Wersja do druku
A on był tak rozmowny w temacie o kasacji postów ... ehhh żałosny człowiek.
Nie ja to zrobiłem... nie będę się tłumaczył, wierzcie lub nie, nie zrobił(bym)em tego
Nie mówcie(Silent) ,ze to ktoś to mogł zrobić na forum jak nie macie niezbitych dowodów.Oczywiście tego co to zrobil potepiam jak najbardziej bo nie zrobił nic madrego :P
Wiecej nie powiem bo nie wiem jak to dokładnie było,wiec nie bede w dalszej dyskusji zabierał głosu bo nie wnniose według mnie to nic nowego.Częśc tych postów z forum zdjecia była w dziale kupie poprzenoszona.
Witam
Zamieszczam osbista rozmowe z Vanaloonem:
Kuba Kot (12:19)
ok
powiem ci jak było naprawdę
przeczytasz sobie jak wrócisz
tak... logowałem się z mojego kompa na twoje konto...
ale od początku...
Kuba Kot (12:20)
poszedłem do kogoś ( nie powiem ci kogo i nie odpowiem na żadne pytanie z nm związane )... załóżmy poszedłem do XXX
gadaliśmy...
wspomniałem że jesteś moderatorem na tcp
Kuba Kot (12:21)
powiedział... "śmiesznie by było jakby się ktoś do neigo włąmał"
Kuba Kot (12:21)
zaśmiałem się... ot tak sobie wpisałem "i tu haslo".. a w nicku silent_dragon...
Kuba Kot (12:22)
jakież było moje zaskoczenie gdy dostałem się do twojego profilu
myślałem że jesteś nieco bardziej rozważny
H** z tym
wylogowałem się
potem poszedłem do domu
Kuba Kot (12:23)
chciałem sprawdzić ile osób odp. na mó post ze zdjeciami pająków
i tu SZOK
wielka afera na forum... że ktoś pokasował posty...
Kuba Kot (12:24)
niedługo potem zjawiłeś się ty... wysłałem ci link do tego posta
Ehhhh a jednak to on. Szkoda slow Kuba :/ Zachoiwales sie jak ........ Z Toba to chyba inaczej zalatwie osobiscie.
Pozdrawiam
Silent dla mnie to jedno wielkie posmiewisko, nie wiem jako mogles miec takie hasło, ktore ktos zgadł bez jakiś kolwiek wiekszych problemów ?
trzeba byc inteligentym jak gaśnica proszkowa zeby miec hasło które ktos bez problemu moze sobie odgadnac....
Tak to prawda... ale to nie ja usunąłem posty... to był wypadek... posty nie były kasowane z mojego konta... jeśli cchecie sprawdźcie
Witam
Tak nie ja, a ta rozmowa z gg to czyja?? Co nieprawdziwa?? To są Twoje słowa i Twoje hosta, więc posty były kasowane z Twojego kompa!!!
Pozdrawiam
Z drugiej strony bezmyslnością jest żeby moderator miał tak banalne hasło żeby na poczekaniu sobie wymyslić:/Masz przynajmniej nauczke.
Witam
Nie mialem az tak banalnego hasła, ale vanaloon (niestety) chodzi z emna do klasy i mnie zan i mogl domsylec sie po zwierzetach ktore kiedys mialem.
Uznajmy temat za zamkniety!!
Pozdrawiam