ziu nie zgadłeś:] próbuj dalej...:D
Wersja do druku
ziu nie zgadłeś:] próbuj dalej...:D
Moze probujesz zglosic wlasna kandydaturę??? :D:D:D hehe albo moją??? :D:D:D
uuuu, ja też myślałem że robert bo typowałem najabrdziej awi i roberta ale awi już własnie chyba była i nie będzie chciała, a skoro robert tez nie to nie wiem.
jedyne osoby które się dość często udzielają na forum i conieco wiedzą to z głowy moge wymienić:
tosik
baku
meze
SDY
masa
rastafaq
Maikardaaion - może on ?! ma wiedze, ale zamało udziału na pajęczakach
jest jeszcze pewnie wiele innych osób ale jakośte najbardziej kojarze z pokojem pajęczaków, no oprócz modów ;P bo wiadomo że oni juz modami nie zostana ;P
chrzanu czemu szukasz tak daleko? pomysl jeszcze:D
kto zgadnie dostanie kedziora L1 <żart>:D:P
nie ja bym nei chciał zostać modem jak narazie, poniewaz jest bardzo duzo osób wiedzących ode mnei wiecej i ja dopiero sie ucze powoli ...
podejrzewam ze robert nie miał by czasu na moda dlatego go nie typowałem...
a moimi kandydatami był bys ty CHRZANU lub BAKU
hmmm. jak już pisałem wczoraj w moim poście o prośbie przyznania mi funkcji edycji, to podkreśliłem w mojej wypowiedzi że o moda nie prosze bo zbyt dużo osób mnie chyba nie lubi lub byłyby troche zdegustowane wyborem mojej osoby na moda.
osobiście nie odmawiam, ale twoja propozycja nie jest propozycja "zarządu" TCP, ale wątpie żebym się kiedykowliek znalałz w tak wysokich progach.
a co do BAKU - często wnosił na forum jakieś ciekawostki, lub przydatne artykuły, troche na temat ptaszników wie. może by się i nadawał, tylko nie wiem ja u niego z czasem bo jak widać na forum mało go widać ;P
chociaż czasem zajrzy.
No żeczywiście baku rzadko zaglada na forum ale jak już jest to wywołuje takie dyskusje... :D
jakos nie zauważyłem żeby ktos cie nie lubił...
ja bym przyznał Tobie edycje postów ale żeby było zaznaczone kiedy zmieniałeś :]
Moim zdaniem modem powinna być osoba która juz dość długi czas siedzi na forum, i jest pełnoletnia:D:P bo jednak rózni sie osoba co ma 15 lat a co ma 20... i świadczy o tym kultura i forma wypowiedzi.
ja właśnie chiałbym możliwość edycji posta a nie moda.
uaktualniałbym te najciekawsze wątki, a to czy byłoby zaznaczone czt zmieniałem czy nie to mi wisi, moze być.
tylko ze jest jeden bubel bo nie mam 18-stki ;P
ale my tu gadu gadu, a i tak nic z tego nie będzie.
Hehe, ja NIE CHCE byc moderatorem :P:P:P
Moim zdaniem te osoby, ktore sa moderatorami na pajeczakach, bardzo dobrze sie sprawdzaja. Nie chodzi o to, by ich lubiec (aczkolwiek ja nie mam nic przeciwko nim) - chodzi o to, zeby sie dobrze sprawowali, ze tak powiem. A ze robia to, w to nie watpie. Zawsze znajdzie sie ktos niezadowolony. Jakby sie kazdemu podobalo to samo, to bylby cud :P:P:P
Jak cię nie lubią to świetnie się nadajesz:) Po miesiącu i tak cię będą nienawidzili więc mało stracisz:) Taka sobie luźna dygresja......