-
Re: do terrarystow
Rewja można wiele razy dawać linki ale za którymś tam razem sie odechciwa SAMEMU teog szukać. Od tego jest opcja szukaj żeby KAŻDY mógł SAM sobie poszukać.
Wiem że tak może sie zdarzyć ale miejmy nadziej że sie ne zdarzy:]
Nie możesz sie zrażac bo jednym incydencie.
Zapraszam na dział Pajęczaki:)
Popatrz na niektóre tematy, ludzie którzy agresywnie,chamsko odnosza sie do innych rónież przez użytkowników jak i moderatrów są upominani bądź karani.
-
Ja ze swojej strony dodam ,ze wlasnie dzieki takim "blyskotliwym" odpowiedzia serwis niestety traci uzytkownikow. W swoich dzialach staram sie tepic takie wypowiedzi,bo kazdy ma prawo czegos nie wiedziec.Wole zamknac taki watek,udzielajac odpowiedzi niz pozwolic na "jechanie" po nowych.Niestety w naszym kraju nabijanie sie z innych jest dosc powszechne i ciezko z tym walczyc :/Ja takze apeluje o wieksza tolerancje i zyczliwosc dla nowych uzytkownikow,bo zrazic ich jest bardzo latwo ,a sprawic by po "serdecznym powitaniu" wrocili jest raczej niemozliwe :]
-
napiszcie kto robi taką nie miła atmosferę chętnie przyjrze sie dzialalnosci takiego czlowieka na naszym forum
-
Dla wszystkich których razi niechęć do początkujących:
Jesli chodzi o pajęczaki rozwiązanie jest proste:
http://arachnea.pl
tam żadne pytanie(nawet najprostsze) nie pozostanie bez odpowiedzi.
Serwis który tworzą wszyscy-dla wszystkich.
-
dzieki za to świadectwo:)
-
Jesli ktos jest poczatkujacy i ma problem z ktorym nie potrafi sobie poradzic to prosze pisac do mnie na GG - z checia pomoge takim osobom.Jak pisalem wczesniej - to co sie dzieje to nie jest wina serwisu,tylko uzytkownikow z niewyparzonym jezorem.Wiec jesli ktos ma problem to niech wali do mnie smialo :]
-
A wszelkie proby gnebienia poczatkujacych beda ostro tepione ]:->