nook- a jeszcze co do problematycznych uytkownikow- zdaje sie, ze lewiatan81 nie przejal sie ostrzezeniami i nadal nabija sobie posty w dziale zdjecis :] Moze sie opamieta jak go ktos usunie?
Wersja do druku
nook- a jeszcze co do problematycznych uytkownikow- zdaje sie, ze lewiatan81 nie przejal sie ostrzezeniami i nadal nabija sobie posty w dziale zdjecis :] Moze sie opamieta jak go ktos usunie?
no ma problem bo liczniki beda wyzerowane tak do tygodnia to troche syzyfowa praca ale jak to lubi ;)
Liczniki wszystkich beda wyzerowane? Czyzby w koncu cos sie zmienialo? :)
Och nie, liczniki wyzerowowywowane beda!!!!!!!!!!! I po co ja sie tak udzielam na foruuuum! Tyle lat sobie nabijam posty, widze te czterocyfrowa liczbe, a teraz mnie chcecie tego pozbawic.... O ja nieszczesliwa..... :P:P:P Chcecie, zeby sie uzytkownicy szli masowo topic w byle jakim bajorze???? Nook, jak to zrobisz, to sie chowaj po katach i przemykaj w cieniu :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Awikularia ty sobie jaja robisz a 90% użytkowników tak właśnie myśli:P
hehehe :P nie mogę doczekać się tej zmiany, mam nadzieję, że na lepsze :)
eeee, mam pytanie, czy idziemy w stronę komercjalizacji? będziemy miec takie forum jak inni??? czyli arachnea, terrarystyka i terrarysta? to jest jedyne w swoim rodzaju !!!!!!
Skoro wszyscy wtajemniczeni są dumni z nowego forum myśle, że nie ma się co obawiać:P Ja też czekam bo jestem ciekaw co tam wymyślili:D
zrobie zapasy na rok zamuruje sie w piwnicy :D moze po roku sprawa przycichnie:P
oooch niiee oooch niiiie dajcie mi tylko w spokoju dobić do trzeciej tysiączki.... ;P