siema...no sporego masz smokasa...jak na ten wiek to ho ho...będzie ciekawie jak dorośnie do 2 metrów:P...he he... mam pytanie - dał Ci Sułek papiery citesowe na niego??? bo ja też kupiłem lega w Biofilu ale jakoś nie dostałem CITESA na niego...
Wersja do druku
siema...no sporego masz smokasa...jak na ten wiek to ho ho...będzie ciekawie jak dorośnie do 2 metrów:P...he he... mam pytanie - dał Ci Sułek papiery citesowe na niego??? bo ja też kupiłem lega w Biofilu ale jakoś nie dostałem CITESA na niego...
zadziwiajaco podobny do mojego jak sie nagrzeje jarzeniowkami to tez ciemnieje i na skorze mu takie laty wychodza,pozdrowka,,,(moj ma 77cm)
Piekna bestia ;] tez bym chcial takiego ;] ale pies byl by zazdrosny :P
Afrox:
Nie dostałem papierów CITES na niego, ale mam zaświadczenie że pochodzi z legalnej hodowli, są tam jakieś numery, pieczątki, podpisy itd. Byłem się pytać w sklepach, urzędach itd. ale nic na ten temat nikt nie wie. Więc jak coś to ja byłem i chodziłem za tą sprawą, a że oni nic nie wiedzą jeszcze to nie moja wina że mają taki bałagan! Acha, jeszcze jak byłem u Sułka na odrobaczaniu to mojego Tosia nie poznał, bo w terra były jeszcze legwany z tych co ja kupowałem i mój w porównaiu był dwa razy większy ..., Sułek nie mógł uwieżyć że to jest ten. Byli jeszcze jacyś ludzie w sklepie, to wzioł go na ręce i mówił że tak wygląda zdrowa gadzina i raczej napewno będzie miał ponad 2 metry. Teraz trzeba szukać miejsce na nowe terra, ale raczej będę prowadził chów bezterrytorialny. (Tak było planowane przed zakupem)
Pozdrawiam
Iguana Iguana
Pyszczaki (j. Malawi)
piekny, tylko pozazdroscic
fajny fajny tez bym chciał takiego ale kasy ni ma :)