Hehe naprawde fajny filmik :) Ehhh gdybym ja miał kamerke... Już widze te sceny z udziałem geniculaty i murinuska... :P
Wersja do druku
Hehe naprawde fajny filmik :) Ehhh gdybym ja miał kamerke... Już widze te sceny z udziałem geniculaty i murinuska... :P
Zdradze wam tajemnice następny film będzie o atakach modliszek:P premiera planowana jest na listopat tego roku!
Fajny!! :)) Mogłeś go tylko wcześniej spakować np. RARem.
Bardzo fajny pomysl tylko szkoda ze aktorzy slabo sie starali :) a cambridge to sie chyba wogole nie staral heheh chetnie bym obejrzal taki filmik z poecilotheriami w roli glownej :D czekam na modliszki, pomysl nad skolopendrami :>
Pozdrawiam.
a jakim programem robisz te efekty?? przejścia i takie bajerki te np. wystąpili ??
Spoko ;) Muza fajna, pajączki tez :-) Ale ja zamiast Slipknota dałbym troche wolniejszą muzyke... np.... klasyczną :P hehehe ;) Bo troche za wolne akcje do takiego rodzaju muzyki wg mnie ;) Mogłeś porobić więcej przejść i efektów jeśli dawałeś szybką muzykę, wtedy by się to wszystko lepiej zgrało :) Ale i tak spoko ;) Jeszcze raz: pajączki super! ;)
PS: KnockeR załatwisz mi autograf tych gwiazd filmowych co występowały??? :D
spoko
Filmik spoko...Smitek rowniez fajnie atakowal swoj obiadek...czekam na cz II :)
Pozdro
Jak się nazywa utwór użyty jako podkład do filmu?
Dopiero sciągam ale zapowiada sie ciekawie...:)