Moje zdanie takie same jak tych co sie wcześniej wypowiedzieli.Kędzior się tam za dobrze nie czuje pewnie.
Wersja do druku
Moje zdanie takie same jak tych co sie wcześniej wypowiedzieli.Kędzior się tam za dobrze nie czuje pewnie.
czy to cykl : jak nie powinno uzadzac sie terarium
hej nie przesadzacie ?? Może on rzeczywiście sobie zaplanował to terrarium i zrobił jak chciał, przede wszystkim terra jest praktyczne. Toxyn: ja bym troszeczke poczekał przed włożeniem takiego pajączka do takiego terra, on może się tam po prostu zgubić ;)
oryginalna konstrukcja:) ...przede wszystkim za duże
moze nie za duze ale pajaczek za mały
pewnie słabo je bo za duzy obszar ma do biegania za swierszczem:Pmoja samice chromy ma duzo duzo mniejsze i czuje sie jak w domu...swietnie poluje i wogole :_)pomysl dobry ale powiem szczerze na moje Swierszcze bylby idealny.
jedyna wada to to ze za mały pajak tam siedzi, a to jak wyglada to malo istotne wazne jak sie tam czuje domownik... tyle
Pajączek czuje się dobrze je i to bez problemów wylinki też przechodzi bez problemów. Karmie go drewnojadami i nie ma problemu z ich znalezieniem. Terrarium w sumie nie jest jakoś specjalnie urządzone, bo narazie robię terrarium dla węża a te jest, jakie jest. Pająki nie są specjalnie wymagające, co do wyglądu, terra a mam w planie większą ich ilość i prawdopodobnie przeniosę go do szklanego terra takiego standardowego, co są po 30 zł, bo nie będę miał miejsca gdybym chciał wszystkie pająki trzymać w takim jak to. Jeśli mam być szczery to właśnie te terrarium było robione z resztek:) bo materiał poszedł na średniej wielkości terra dla węża a z tego, co mi zostało zrobiłem te terrarium.
czy mi się wydaje czy tam jest tylko jedna siatka??
ale u gory ma drugą wiec jest to zapewne dobra wentylacja ... heh nie wiem - nie trafiają do mnie argumenty ze terrarium za duze .. a w naturze jak pająk zyje na OGROMYMobszarze i jakos zyje, je , lnieje .. heh - skad wy bierzecie takie teorie o_O. Ile razy juz czytalem na tym forum - mial idealne warunki, wilogtnosc, terrarium, jedzenie, bla bla bla ale mi zdechł ...
Nie obraź się ale w tym to bym nawet własnego brata bał się trzymać ^^