haha, Matt_ns obudziłeś się już czy dalej myślisz, że to Twoja laska?? :D
Wersja do druku
haha, Matt_ns obudziłeś się już czy dalej myślisz, że to Twoja laska?? :D
Hahaha, ale z was glaby, o boze :P Przeciez widac ze to jest aktorka - Sandra B. (dalej nazwiska nie pamietam), grala w speedzie :P Ja se jaja robie a ci myslal ze wciskam kit ze to moja panienka, hahah, dobrzy jestescie :D
Saurus wezami ani jaszczurkami sie nie zajmuje ale co do pajakow to sie bardzo mylisz bo pewnie mam ich wiecej niz ty. Pozdro
I co mnie to obchodzi? Wazne, ze nie masz boa czy legwana ze zdjec, i to wystarczy.
Pajaczki masz w zasadzie taksamo dlugo jak ja, co z tego ze duzo? To wcale nie swiadczy o tym, ze masz doswiadczenie w hodowli ptasznikow.
Ooo, saurus pan sie znalazl, pewnie slon, zyrafa czy tam muszka alpejska to norma u ciebie, ty masz kazde zwierzatko. Tak pozatym daty w profilu to daty zakupu ostatnich sztuk pajakow, a pajakami zajmuje sie okolo 3 lat i udalo mi sie rozmnozyc nie jeden gatunek :) haha, pozdrawiam powaznych ludzi.
Ale z tego, co widzę mój post jednak był potrzebny, bo nie wszyscy byli na tyle kumaci, by zauważyć, że robisz sobie jaja :D
Oczywiscie, Matt, w koncu pajaczki sa trudniejsze w hodowli od np. legwana... lol...Ok, nie klocmy sie, bo to do niczego nie prowadzi.
Jaca po prostu wcześniej to że dał sobie na temacie ze cos tam dziewczyna to kazdy wiedział ze to sciema jest ale juz z drugim tematem przesadził i jeszcze jak napisał: "sergiejoo jak bys nie wiedzial to moja dziewczyna :D jest na kazdym zdjeciu, nie ma tak ze na jednym jest moja dziewczyna a na drugim jakas inna pani :)" az sie plakac chce ;) Najechalismy na chlopa i teraz mowi ze jaja sobie robil ;) smiesznie ;)
Trzeba byc kretynem zeby sie nie kapnac ze to jest zdjecie modelki :| no comment...
Niech admin zakmnie tego posta bo zal mi was :|