Ale wy sie ***** czepjacie !!
Wersja do druku
Ale wy sie ***** czepjacie !!
a Ty czarnyspl nie pomyślałeś ze to z uprzejmości wobec innej osoby?? przecież jak nie wiedzial tego wcześniej to teraz wie, a jak pójdzie na maturke to takie błędy są na prawdę wazne (zakładam ze jeszcze nie miał)
Czy ktoś się z niego śmiał czy coś?? to jest zwyczajnie z "przyjaźni". I nie chodzi o czepianie się tylko o zwykłe poprawienie, a jak Tobie to przeszkadza to nie musisz komentować itp.
Spoko ludzie ja sie nie obrażam ani nic;)
Popełniłem bląd sorki.
Dzięki temu że koledzy zwrócili uwage już nie popełnie takiego blędu.
PS sebooz nie jeszcze nie miałem maturki :)
thx za poprawienie mnie...
tzn Tobie Teraphos sie nie zdziwiłbym jak byś napisał ze sie przyczepiliśmy, ale co do tego ma czarnyspl?? ;)
Theraphos dobrze że przez dź nienapisałeś :-) hehehe JOKE :]
To do tego ma czarnyspl, że jest takim samym użytkownikiem forum jak każdy inny i ma prawo pisać co mu się podoba. Równie dobrze można zapytać co ma do tego boehmei fan że się przypier.... do Theraphosa?? Mnie również irytuje jak ktoś w krótkim poście robi mnóstwo błędów wynikających ze zwykłego niedbalstwa, ale szukanie dziury w całym jest dla mnie objawem zakompleksienia i upierdliwego usposobienia.
P.S. Brakuje gdzieś przecinka albo jest jakis błąd?? Mam nadzieję że coś znajdziesz i zaspokojisz podbudujesz swoją samoocenę..