Tarra pasuje bardziej do tropikalnego a nie pustynnego kliamtu.
ZAstanó sie czy napewno chcesz tam lamparcie. Zastanó sie nad czyms co zyje w tropikalnym klimacie bo wtedy to terra mozna by super dla niego urządzić (dodac kilka roslinek sztucznych).
Wersja do druku
Tarra pasuje bardziej do tropikalnego a nie pustynnego kliamtu.
ZAstanó sie czy napewno chcesz tam lamparcie. Zastanó sie nad czyms co zyje w tropikalnym klimacie bo wtedy to terra mozna by super dla niego urządzić (dodac kilka roslinek sztucznych).
no racja, te terrarium wygląda bardziej na tropikalne, ale jest bardzo ładne ;]
Wyglada nieźle, ja jeszcze na twoim miejscu dal bym jakis korzen biegnacy przez cale terrarium, ale tak efekt jest niezly
Pozdrawiam BoNo
te biale kamienie niepasuja zabardzo .a tak to spoko . no i korzen jakis fajny bym wrzucil :)
wypas :) .
Fajnie ci te tara wyszlo:)!!!
POZDRO
Ładne terra ładne ścianki :) Lubie korek
Ogólnie super i jest fajny klimat
Dobra robota
Terra ekstra,troszke nie pasują mi lamparcie do niego ale w sumie to rzecz gustu ;)
Zrobi się przeróbki z czasem i będzie ok, a wątpie żeby Silent postanowił inne jaszczurki kupić bo już miałz tego co mi wiadomo w planach te lamparty ;)
Gratuluje efekt mało stepowy ale super terra :)
Terra super,ale klimacik troche mało lampraci, jakie terra ma wymiary??
Witam
Terrarium jest z korka bo to przeróbka terrarium po chwytnicach kolorowych i nie chcialo mi sie tego psuc i robic od nowa z piaskowca. Terra ma wymiary:
dlugosc - 60
glebokosc - 30
wysokosc - 40
Bedzie w nim parka gekonów. Wsadze jescze taki ladny korzen na srodek.
Ciesze ze sie podoba :)
Moze nie jest to zupelnie typ pulpustynny ale geki beda czuc sie w nim dobrze, pzoa tym znam ludzi ktorzy tzrymaja je w terra wylozonym korkiem i w niczym to nie przeszkadza. Rozmnazaja sie i zyja normalnie :)
Pozdrawiam
Ps. Do tych którzy na gg pytają jak zrobiłem tą półkę z korka, odpowiadam to sa 2 szybki przyklejone do scianek terra na silikon i obklejone korkiem :)