od kogo? a co on ma z hurtem wspolnego?:> to juz wiecej prawdziwych hurtowników znajdziesz w dziale sprzedam niz...
Wersja do druku
od kogo? a co on ma z hurtem wspolnego?:> to juz wiecej prawdziwych hurtowników znajdziesz w dziale sprzedam niz...
e tam hurtowników:P
nie ma, pytałem się - dostawcy.
nie mam możliwości skladowania tego wszystkiego u siebie, więc jest to na zasadzie -> zamówienie, wysyłka.
z resztą interes raczej nie idzie (ceny wysokie, wiem), więc troche bym w plecy był z takim składowaniem:P
kurcze też sobie taki sklepik założe, po prostu jak ktoś mnie zaatakuje na GG z pytaniem gdzie kupić legwana to nie będę odsyłał do nigoko tylko sam będe sprzedawał ;-)
no normalnie super pomysł, tylko dalej nikt mi nie wytłumaczył dlaczego mam kupwać u Grocha, zamiast samemu sobie pogadać z "dostawcą"? Zwierzak będzie miał jedną przeprowadzke mniej, ja będe miał więcej kasy w kieszeni... same profity
Korsakow - spraw poelga na tym, że dostawca często nie ma jak dojść do potencjalnego nabywcy:P nikogo nie zmuszam do kupowania, ani sprzedawania w sklepiku. dużo taniej mieć nie będziesz. moje prowizje to raczej nieduże kwoty:P