Re: SANDAL!!! BRAK POSZANAOWANIA!!! PLAGIAT!!!
Zapytac? Chyba logiczne, ze jesli dostaja zdjecia, to mozna domniemywac, ze to zwierze osoby przysylajacej. Cala wina (no moze 90%)lezy po stronie osoby wysylajacej.
Jak sobie to wyobrazasz? Kazdy, kto umiesci fotki bedzie pytany : " Sorry, ale to twoj waz/pajak/jaszczur/kapec?"
zgadzam sie z Kamilem czemu odrazu wyzywacie caly portal ? przeciez plagiatuje Mikelos ktory i tu sie udziela, zapodal on tam forki a skad tp mogla wiedziec ze sa nie jego.
Panowie, Panowie !
spokojnie !
nie plujcie zaraz na cały serwis tp. skad maja wiedziec ze ta fotka nalezy do innego uzytkownika...anyway, troche kultury i bez wyzwisk ;PPPP
Portal w sumie tez zostal oszukany bo TYP MIKELOS oszukal ich mowiac ze to JEGO ZDJECIA. jelsi on im pozwolil nadac nazwe portalu na tych zdjeciach to ja mam PODWOJNY ZAL DO NIEGO!!! MIKELOS SZMATO! MOGLES MNIE CHOCIAZ ZAPYTAC!!!! NIE BYLO BY PROBLEMU!!! Zrob TEMU ZEKOMO SWOJEMU GEKONOWI jeszcze kilka fotek i pokaz!!!!!!!!!!!! Widzisz, nie mozesz, a ja moge, w kadej chwili. Asia moze to potwierdzic.
dokładnie przecież to jest osoba która jest na tym forum;/
spokojnie!
pozdrawiam!
Ja nie mam pretensji do portalu terrarystyka. Juz wyslalem mejla z prosba o wyjasnienie sprawy z tym M. Bulwersuje mnie to ze sam sobie ponadawal tytuly i wogule to jest okrpone, to boli.
ZABNIERAM SIE ZA PODPISYWANIE ZDJEC :]
Dobra już nie kłapcie dziobami niech się może teraz złodziej wypowie, a ów złodziej w jakiś tam sposób reprezentuje terrarystyke.
Piotrze zaproponuj tamtemu serwisowi,jakąś nauczke dla tego MIKELOS niech go przyblokują na terrarystyce,a zwłaszcza numer ip na tym serwisie,niech wie co zrobił i niech ma nauczke plagiat jest poważnym przestępstwem za które trzeba karać!!! .Lub też niech spróbuje sie jakoś wytłumaczyć jak umie...szczerze mówiąc w to wątpie ...ehhh.