Re: Nowa, lepsza, TERRAZOO !!!!
-''Oko nie posiada źrenicy ,a jedynie przeźroczystą błonę.''-
No ja bym sie tutaj nie zgodził się , toke posiadają źrenicę , tylko nie posiadają powiek. I nie jest to błona tylko przeźroczysta łuska.
No i troche błędów ortograficznych.
Życzę powodzenia w dalszej rozbudowie strony.
Nie posiadają źrenicy?? O ile mi widamo to źrenica jest potrzebna do prawidłowego "działania" oka. No ale może sie myle ;[
No tak tam jest napiusane - opis gekona toke...
Tam w każdym opisie jest tyle kwiatków, że trzeba sobie dawkować tę lekturę......ja sobie zapisałem całość bo mnie to szalenie rozbawiło - zero wiedzy, mnóstwo dowcipów. Świetna stronka. :)
wymyśliłem nazwe dla tej strony:
terrarystyka na wsoło
:P
pawllo popatrz na swoje badziewie a potem oceniaj innych .. :)
herpetologia inaczej - <lol2>
mordd i MIRAS jezeli tacy jestescie kozaki, to sami napiszcie jakis opis i pokazcie...ocenimy sobie ! najłatwiej krytykować a zrobić cos samemu to nie...
Wcale nie jestem kozak, ale jezli ktos juz pisze opis to musi to byc dobry opis i zgodny z prawdą . Taki opis to jest odpowiedzialnosc za zycie wielu zwierząt bo własciciel bedzie chcial zrobic wszystko jak jest w opisie, a tu okazuje sie ze opis jest zły. A wogóle to kto tu kozaczy? NAPISAŁEM ze sie nie zgadzam z tym ze toke nie mają źrenicy (no kazdy kregowiec ją ma ,zeby widziec) i nie jest to błona tylko przeźroczysta łuska taka jak u węży. Czyms innym jest zwrócenie uwagi na jakąś rzecz,a krytykowanie czegos.
wiesz co? podziwiam ciebie, że takie głupoty publikujesz w internecie naprawde jestem pełen podziwu. Skoro zrobiłeś strone www i chcesz żebyśmy ją oceniali to ją oceniamy. Moja ocena się nie zmienia TERRARYSTYKA NA WESOŁO :D Gdybyś jeszcze sam zrobił ta stronę a nie jakiś gostek zrobił ją za ciebie.
zapomniałem jeszcze napisać, że podoba mi sie wasz opis gekona lamparciego:
Cytat:
Tutaj Będzie Opis Geka Lamparta ... TEST TEST
TEST
TEST
:D:D