:-) Jak to dzieci zawsze musi byc po ich mysli. Z peprem to Ci tlumaczylem zebys sie nie osmieszal i tyle, ale dla Ciebie byl to atak. nie mam co robic tylko Cie lac. To co chcialem to CI przekazalem..
EOF.
Wersja do druku
:-) Jak to dzieci zawsze musi byc po ich mysli. Z peprem to Ci tlumaczylem zebys sie nie osmieszal i tyle, ale dla Ciebie byl to atak. nie mam co robic tylko Cie lac. To co chcialem to CI przekazalem..
EOF.
O widze .że znowu się terrarystyka.boo.pl się odezwała. Powiem tylko to ,że teraz na tym świecie to za darmo można tylko ******** dostać i to nie zawsze. Więc jak poszukujecie webmastera który będzie poświęcał swój czas to zapłaćcie mu. Szczególnie jeżeli bierzecie kase za reklame w tym serwisie. Tylko błagam nie róbcie tego co ze mną kiedyś ,że zamiast smithiego dostalem cambridgeia i do tego 3 wylinki mniejszy. WSTYD poprostu !
Witam
Mismy Ci zadnego pajaczka nigdy nie wysylali bo nigdy nie dawalismy nic nikomu :]]
Poza tym nigdy nic u nas nie robiles.
Chyba Nas pomyliles z www.terrazoo.thc.net.pl, a z dzisiejsza www.terrazoo.4ju.biz :]]
Mam racje??
Pozdrawiam
Witam
Wariat nie rozumiem Cie. Dlaczego terrarystyka.boo.pl sie odezwala?? Przeciez Ty nigdy nic u nas nie robiles i nie wysylalismy Ci zadnego pajaczka!!
Nie pomyliles sie??
Pozdrawiam
Witam
Mnie teź Silent_dragon straszył swoimi kolegami a pozatym pewnego razu nasłał kolesia nickiem Pawllo aby wykasował mi całe forum :) naszczescie ja i Pawllo to koledzy no i on mi tego nie zrobił, ale powiedział mi kto go nasłał ... kto ? Silent_dragon, ale nie wracajmy do przeszłości, ja o tym zapomniałem i teraz nie czepiam sie terrarystyka.boo.pl i mam nadzieje ze również Silent odczepi sie od mojej strony bo mam tego dość...
pozdrawiam
PS. Wariat przepraszam, to była pomyłka... ale wyjasnilismy sobie wszystko... i jest lajt..... pzdr. i dzieki za wszystko wariat
Silent_Dragon Muszę Ciebie przeprosić.
Prawda pomyliło mi się. Więc jeszcze raz przepraszam.
Chodziło mi o strone www.terrazoo.4ju.biz
PS. Wariat przepraszam, to była pomyłka... ale wyjasnilismy sobie wszystko... i jest lajt..... pzdr. i dzieki za wszystko wariat
^^^^ przepraszam wariat, to byla pomyłka........ NIESTETY ludzie są omylni !
Witam
Co Ty chrzanisz Mikelos?? Pawllo wie jak bylo, na poczatku zes zerznal pol Naszej stronki (chodzi mi o wyglad) Ale nie wazne. Z Toba byla sprawa zalatwiona. Ja nie wchodze na Twoja stronke a Ty na Nasza i jest ok.
Wariat nie ma za co :]]
Po prostu sie pomyliles i tyle.
Pozdrawiam
Witam
A poza tym to Ty sie odwal od Nas bo ja nawet nie patrze na Twoja stronke. Przypomniec Ci jak mnie prosiles zebym Ci IP odblokowal ??!! Jak sie spytalem dlaczego to powiedziales ze chcesz obejrzec stronke. a ja tego nie zrobilem, bo balem sie ze znowu jakis pomysl ukradniesz :///
Pozdrawiam
chlopie żal mi Cie... wiesz co ? zastanów sie co mowisz bo cię Bóg obserwuje. Kto zwalił ode mnie regulamin forum a potem jak Ci powiedziałem o tym i powiedziałem ze napisze do boo.pl o plagiat to ty MIGIEM usunąłeś regulamin i napisałeś własny ?? człowieku, jakie ja pomysły miałem zwalać od Ciebie skoro ty masz darmowy JPortal a ja mam strone robioną OD ZERA, z projektu wykonaną przez grafików profesjonalnych ? zastanów sie bo mnie wkurzasz tym piep******* o plagiacie... jakos dziwne ze napisałeś do adminów mojego pierwszego serwera i plagiatu nie znaleźli .... pozdrawiam i radze MYŚL NAJPIERW, a potem pisz !
pozdrawiam