wyslalem Ci narazie jedna:/ mialem wiecej fotek...ale po formacie zostalo 0 :P ale jak porobie to napewno podesle
Wersja do druku
wyslalem Ci narazie jedna:/ mialem wiecej fotek...ale po formacie zostalo 0 :P ale jak porobie to napewno podesle
ok dzieki zaraz sprawdze mejla :)
no nie powiem murinusek wypasiony wziolem twoje gg wiec jak cos to pogadamy na priv :)
Zmeiniamy nazwe (po naradach) na KMP:D
klub miłosników pterinochilusów:D
hehe no i tak ma byc :)
mysle ze macie troche za malo doswiadczenia z Pterinochilus`ami na strone o takiej specjalizacji, widze ze macie tylko murinusy i to niektorzy dopiero maluchy ;-) Wiec zkupcie sie najlepiej narazie na jakiejs galerii i wrazeniach wlasnych. Ale i tak zycze powodzenia.
Pozdrawiam.
ziu przeciez wiadomo ze nie bedzie to odrazu jakas super zajefana stronka ale mysle ze wazne sa checi z czasem wszystko sie do kupy zlozy i jakos bedzie dzialac a na galerie juz foty zbieramy od innych hodowcow nie tylko nasze tam beda mam nadzieje ze bedziemy mieli wiecej chetnych ktorzy uzycza nam fotek do naszej stronki.
ziu dlatego nie tylko my (markos i ja ) chcemy prowadzić tą strone!
Gadalismy z wieloma ludzmi którzy dadzą nam swoje fotki i coś napiszą i juz są 4 osoby do tej stronki:D
Ja,Markoś,Xeo,Krycha.15
Miejmy nadzieje że więcej osób wstąpi do naszego klubu :P:D
Ziu jak byś chciał to zapraszamy:D
to ja juz Wam fotki podsylam a Ty Theraphos mnie nie wymieniles?? :( foch :P
Łukasz dzieki sa fajne foty :) siedzisz czasem na gadu ??? czy na niewidocznym zawsze ??jak cos to zagadaj mam cie liscie to sobie pogadamy na priv :)