Re: Pan g@fa, przemek, disel, lividum
znow glupie afery!! po co to komu, na jaszczurki.pl jest ladna grafa co bardzo przyciaga np moja uwage, nowy serwis czyli jest milo, ludzie sa chetni do pomocy a ze nie wszyscy z nich potrafia trudno :-) moze to sie kiedys zmieni. jak dla mnie ma szanse sie wybic tylko ty mikelos nie swiruj jakis nowych wojen, wydoroslij.
Pozdrawiam.
pisałem, I TO NIE JA CHCE WOJNY TYLKO DISEL (g@fa, lividum, przemek). Najpierw napisał do mnie zebym mu dał moda na forum to zrobi super wszystko pięknie, jak powiedziałem nie no to zaczął pisać do moich userów, że da im maile z domeną jego jak będą pisali u niego a nie u mnie. O nic mi nie chodzi, tylko dlaczego ? ... nie chce wszczynać wojny, tylko chce zeby on odpisał i powiedział czemu to robi ... tylko tyle ... czy to tak wiele ?
nie wiem czy wiele, ale to kwestia na prv ;-)
osobiste uprzedzenia? być może. Chyba każdy mod TP i TCP kojarzy osobe Mikleosa, ok być moze wydoroślał
stare szkapy nigdzie nie chcą ciągnąć, chcą sobie spokojnie chodzić po pastwisku i skubać trawke, tylko że co raz źrebaki biegają i w imie wyścigów całą trawke deptaja ;-)
dopra ja raczej końce temat jaszczurek i innych arachne, powodzenia
hehehe korsakow sie znudzil i ma racje bo te cale show wokol tylu serwisow, ja mysle tak mikelos najlepszym sposobem jest olanie tematu i bedzie spokoj bo tak goscowi tw to graj bedzie dalej robil sabotarze. Niech namawia twoich userow, zalelzy Ci na serwisie bo ma duzo userow, nie wazna jest ilosc tylko jakosc Ci ktorym sie podoba nie odejde dla byle domeny, odejda najwyzej "malolaty", gosc oczyszcza twoje forum z chwastow powinienes mu dziekowac :D
Pozdrawiam.
Dobra kończcie tą rozmowe i niech każdy się zajmnie sobą i swoim serwisem, "to co wyda owoce to wyda, a co nie ma wydać to wchłonie ziemia" (woof, ale biblijne porównanie :P lol), bo jak ja już się uśmiecham czytając posty, to już jest źle :P
Pozatym nie wiem co ma wspólnego gafa do jaszczurek, ale to już chyba jakieś miejscowe załamanie czasoprzestrzeni i błąd w interpretacji ;)
Ja też proponuję zamknąć temat...Od jakiegoś czasu pracuję z Przemkiem nad robieniem strony. Od tego momentu zmieniliśmy całkowicie tematykę strony bedzie ona glownie o skorpionach i ptasznikach...A co do namawiania przez Przemka i skłócanie osob z nie ktorymi serwisami itp powinno się zmienić...W kazdym razie pogadam z moim współpracownikiem na ten temat...