na dla 2 chatow
Wersja do druku
na dla 2 chatow
ale o co wam chodzi? jest jak bylo, macie swoj czat do gadania o wszystkim, nawet o tym co nauczycielka dzis w szkole powiedziala, jedynie powstal drugi czat, dla tych ktorym niezawsze sprzyjala ta "rodzinna" atmosfera na czacie ktory teraz sie nazywa towarzyski. co wy gadacie o dzieleniu terrarystow, drugi czat jest zrobiony pod katem rowniez ludzi starszych niz te 15 lat, ktorzy chcieliby prowadzic dyskusje na poziomie ktore nie byly mozliwe wczesniej...
No teraz to dodałeś do pieca.
Jak to nie możliwe było wcześniej na chacie rozmawianie o terrarystyce?
To o czym się na nim rozmawiało. Ten chat to nie chat o tematyce erotycznej na interii czy onecie. Przychodziło na niego /jednocześnie/ nie więcej niż ok. 20 osób. Gdyby przychodziło tak jak na interię lub onet po 300-350 osób na raz to zrozumiałbym taki podział na 2 chaty.
Ale w tym przypadku zupełnie nie rozumiem takiego działania. W tym wypadku widzę jako rozsądne wyjście /w razie gdy się czeka na znajomego terrarystę/ logowanie się na 2 chatach na raz. Bo skąd będę wiedział czy akutat mój kolega ma nastrój do rozmowy o terrarystyce?
Może chce dzisiaj rozmawiać o pogodzie...:-)
No chyba że będziemy się teraz logowali na 2 chaty na tej stronie + jeszcze jeden /i tu trzeba "strzelać" na jaki/ bo nie wiadomo o czym aktualnie chce nasz kolega rozmawiac:-)
Jak tak dalej będzie to ktoś o was napisze do "Michałków" w MDM-mie lub do Radia Zet.
nie byloby tego problemy gdyby wszyscy szanowni terraryści chcieli rozmawiać tylko i wylacznie o swoim hobby :)))
JEst komenda /buddy NICK wywoluje sie ja komenda /buddies i widac kto z kolegow jest aktualnie na czacie.
Fajnie!
Parę zdań o terrarystyce na 1 chacie a potem szybciutko skok na 2 chat bo zmienił się temat rozmowy:-)
Nie wiem jak dla innych ale dla mnie to trochę męczące. No ale co zrobić.
Zawsze przecież można założyć sobie własną stronę o terrarystyce.
sadze ze jesli ktos robi czat to robi go z mysla o ludziach a zrobienie dwoch czatow moze bylo zrobione z mysla o ludziach ale bez zgdody ludzi ktorzy na tym czacie siedza a sadze ze oni powinni miec jakies zdanie co do tego bo wkoncu to oni sa uzytkownikami tego czata.
wiec wedlug mnie zrobienie tych dwoch czatow to samowolka.
a teraz moje pytanie dla tych ktorzy utworzyli dwa czaty: ile jeszcze bedzie musialo byc prostestow by powrocil ten jeden czat? i czy zaczniecie sie liczyc ze zdaniem innych?
pozdrawiam Nazer
sadze ze jesli ktos robi czat to robi go z mysla o ludziach a zrobienie dwoch czatow moze bylo zrobione z mysla o ludziach ale bez zgdody ludzi ktorzy na tym czacie siedza a sadze ze oni powinni miec jakies zdanie co do tego bo wkoncu to oni sa uzytkownikami tego czata.
wiec wedlug mnie zrobienie tych dwoch czatow to samowolka.
a teraz moje pytanie dla tych ktorzy utworzyli dwa czaty: ile jeszcze bedzie musialo byc prostestow by powrocil ten jeden czat? i czy zaczniecie sie liczyc ze zdaniem innych?
Intencją było powstanie jednego dodatkowego czata na rozmowy wyłącznie o terrarystyce no i ta myśl została zrealizowana. Nadal nie rozumiem skąd u Was wszystkich tyle emocji o jeden czat, stary przecież możecie używać :-)
No git.
Ale zapomniałeś zrobić "instrukcję obsługi" dla chata dla "spesjalistów" bo zwykły szarak może się w tym wszystkim pogubić...
Wszedłem na chat dla "Panów" i podałem link do naszej dyskusji na forum i odrazu dostałem "bana".
Może powstanie dzięki Wam nowe państwo jakieś bo z tego co mi wiadomo Konstytucja RP gwarantuje wolność słowa...
Jeżeli na chacie dla "Panów" są inne zasady to wypadało by je jakoś opublikować. Może "Terrarystyczny Monitor Rządowy":-)
ja proponuje zrobic ankiete na stronie glownej...
Ankieta:
Czy jesteś za tym, żeby powrócił jeden chat?
TAK - 98%
NIE - 2%
Wyniki ankiety są juz znane.
Dziękujemy.