Re: Wspomóżcie terraryste
miałeś bardzo ładną wizję i ciekawe sa te promienie, co powoduje ze zdjecie jest 'przytulne', ale znam sie na robieniu zdjec i wg mnie jest fatalnie skadrowane i za malo wyrazne, ale tu mozna pewnie obwiniac twoj aparat a nie ciebie. delikatnie mowiac wyglada cholernie amatorsko :))
cwiczenie (i dobry sprzet) czyni mistrza...
IMHO zdjecie tez fatalne :(
MataManX ,proszę nie miej do mnie pretensji za moje okreslenie twojego zdjęcia. Nie zwruciłem poprostu uwagi na to że na zdjęciu widoczne są charakterystyczne promienie. sorki:)
http://www.konkurs.canon.pl/images/u...207c12ef48a436
Tu nie chodzi o brak uwagi tylko o brak szacunku do pracy innych ludzi pisząc że praca jest żałosna obrażasz mnie, ignorujesz moją prace a przede wszystkim obrażasz mojego żółwia który był modelem
oooo obraza żółwia, no to to jush pod paragraf podchodzi ;)
pozdrawiam
Jestem pod wrażeniem 8)
Naprawdę pierwszy raz w życiu miałem okazję doświadczyć tak uderzajęcej dawki doznań artystycznych na widok krowiego placka, głaskanego dyskretnym a zarazem bardzo wyrazistym grzebieniem promieniującego słońca...
Piękne, po chwili zauroczenia bez wachania oddalem głos na to dzieło...
A poważnie ładny żółwik, ale zdjęcie makabryczne...
(albo się nie znam :P)
wieczny prześmiewca pozdrawia...
Mi osobiscie takie promienie bardzo sie podobaja. Widzialam takie na zdjeciu ze slubu kuzyna, "samo tak wyszlo". nawet nie wiedzialam ze to mozna celowo zrobic:)
Zycze sukcesow. Glos oddalam.
Pozdrawiam, dega
hihih jak zwykle Tolerancyjni i Kochani Terrarysci zgnoili kolejne Dzielo hihihihiihih
nie mowie ze ja nie!
mi tam sie podoba :] i glos oddalem