A ja na pewno szybko nie zapomne. Jestem fanem tego sportu, często oglądam rajdy w TV, bedzię Go wyraźnie brakowało w tej dyscyplinie:((
Wersja do druku
A ja na pewno szybko nie zapomne. Jestem fanem tego sportu, często oglądam rajdy w TV, bedzię Go wyraźnie brakowało w tej dyscyplinie:((
Razem z Hołkiem i Kuzim dostarczyli nam wiele emocji, kto się tym nie interesował
nie zrozumie, to już nie będzie takie samo ściganie. Tyle kilometrów pzrejechanych na os-ach i zginąć w taki sposób....... w takim wieku.....
ogólnie przykro mi że zginoł był naprawde dobry a co do jego przeciwników to bym tylko do nich zaliczył kuzaja bo hołek już się dawno skończyl
Skąd wiesz, czy nic nie kumam na ten temat? To nie ma nic do rzeczy. Chodzi o to, by mieć dystans do takich spraw i tyle. Poza tym, naprawdę trudno mi uwierzyć, jak ktoś ginie w ten sposób. Pociągi nie są niewidzialne ani ciche, a rozglądać się i upewniać czy droga wolna, trzeba niezależnie od szlabanu, sygnalizacji świetlnej i innych oznaczeń.
dokladnie rdza... sam sobie winien, przed przedjazdami kolejowymi są znaki ostrzegawcze, zwolnić, zatrzymać się i przejechać....
piątek, trzynastego... szkoda, że zginął akurat w taki sposób. ale tak jak powiedział rdza, trzeba mieć do tego dystans i poprostu pogodzic sie z tym, co sie stało
[']['][']
masz 22lata a ********** jak 12letni gówniarz... Jak wogóle możesz w taki sposób pisać????? Masz serce? Masz dusze? Chyba nie bardzo! Chyba nikt jeszcze w rodzinie Ci nie umarł nagle, w sposób tragiczny... A po drugie jesteś z drugiego końca polski, co Ty wogóle wiesz o Kuligu???? lepiej już sie nie udzielaj bo bo jesteś prze żałosny
ha.....a to był członek twojej rodziny?.....a żebyś wiedział, że straciłam pare osób bliskich bardzo i to w bardzo "głupi" sposób odeszli......i wierz mi, że tym bardziej użalanie sie nad śmiercią, której dotyczy ten temat postów, wydaje się śmieszne i przesadne....
a w ogole twoj argument o drugim koncu polski...to w ogole nie jest argument! wiek to tez nie argument...... no i to czy mam serce, to raczej po tym tego nie ocenisz....niepotrzebnie sie tak unosisz....kulig sam do swojej smierci pewno mialby wiekszy dystans.... zreszta nie mamy o czym mowic, bo to nie ma sensu. rób jak uważasz i bądź szczęsliwy. mnie to i tak wsio ryba.
i teraz jeszcze powiedz że masz serce i potrafisz współczuć... Śmieszny chłopczyk jesteś, i mimo że jestes deko starszy to odnosze wrażenie jakby to 10letni chłopiec odpisał :| Już sie nie wypowiadam...