Re: Chcielibyście takie giełdy?? nonie:)
Właśnie zróbmy taką giełde :) Mi sie podoba taki pomysł :) Niewiem co wiecej napisać ale powiem tak. Jak by była taka giedłda raz na rok to myśle że ludzie by sie na nią zjerzdzali a co do Polaków to frajeży ale osobiście sie uważam jako terraryste a nie polaka ;P
no spoko by było wszyscy terraryści coś sprzedają spox bazar terrarysty!
Nie bazar !!
tylko giełdę :))
Srutu tu tu, peczek drutu! Piepsznie. Checie a nic w tej sprawie kazdny nei robi. Siedzicie na dupach i patrzycie zeby cos sie dzialo. Zloty, spotkania, itp. Frekfencja? Lepiej nie pytac. Tyle mialo byc ludzi w Olesnicy, zajezdzam, patrze, 15-20 osob, spotkanie w sopocie 8 osob. Kazdy nawet palcem nie kiwnie. Siedza na dupach przed komp. i sie jaraja ze czechy czy inni maja tak zajebiscie. Powiedcie gdzie by byla ta gielda i kto by z was pojechal na nia? Jak wy/my terrarysci z polski nie mozemy sie zgrac i spotkac. Tylko gadanie , a co do czego dochodzi to nie bo daleko, bo malolaty, a tego nie lubie, a to czy tamto. Przestanmy mazyc i ruszcie sie za cos. Ogarniaja mnie emocje i szal gdyz robie nastepne spotknie terra w Sopocie i kto bedzie? Ci z ktorymi jestem na codzien blisko zwiazany. O kant dupy to wszystko!
Przepraszam jesli kogos urazilem ale taka jest rzeczywistosc:(
Polska jest BE zawsze tak myslalem ale chyba doroslem
JEZELI UWAZASZ ze polska jest nie fajna TO SPROBOJ JA ZMIENIC a nie narzekasz
nie nalezy narzekac nalezy zmieniac ten kraj to moze nasze dzieci beda mialy lepiej
ooops nie przeczytalem posta Blacka
popieram
a ty BLACK jak jesteś cwsaniak to może ty powiesz co ty robisz dla terrarystyki jeśli nmas tak obrażasz że tylko siedzimy!!!!!!!!!!?????? napisz to się pośmiejemy!
Terrariko, myslisz ze mam laptopa pod reka i odpisuje na kazdego posta? Gdzie sie tak spieszysz? I sam cwaniaczysz. Pojawiles sie od 1-2mc na forum i myslisz ze caly swiat na ciebie patrzy. Sorki gosciu ale nie dorastasz mi do piet. Napisalem tego posta gdyz sama mloda krew sie podniosla i napisala jak to fajnie i moze bysmy tak w polsce zrobili? Rzecz w tym ze tyko gadacie. Tak jak napisalem w powyzszym poscie nikt dupa nie ruszy. Powiedz, co robi PST? Ucichli:( Zloty/spotkania- frekfenscja marna. Wiec przestanmy marzyc.
Temat jak dla mnie zamkniety bo zaraz woja sie rozkreci na posty.
sork\i żeczywiście źle gadam ale na forum uczestniczę od dwuch lat:)