Całkiem spoko. Szczególnie kiedy NOS syczy :)) Chodzi bardziej o tuning mechaniczny niż optyczny.
Wersja do druku
Całkiem spoko. Szczególnie kiedy NOS syczy :)) Chodzi bardziej o tuning mechaniczny niż optyczny.
a propo Wartburga Łukasza to ja moze kupie sobie trabanta i miejcie sobie to cae PST a my założymy klub miłośników dwusuwów :P
ja jestem fanem tuningu i freextreme tylko wole motorki , a nie nawidze polskiej drogówki bo mnie zatrzymama jak jełem z nogami na kierownicy i 3500zł w plecy
tning jest w porzadku ale ten prawdziwy, pierwotny a nie jak ktos to tu nazwal WRC :-)a i tak moim ulubionym samochodem jest porsche 911 turbo ktore nawet bez przerobek wymiata wszystkich a z firmowym upgrade kitem ktory daje porsche to juz w ogole :-))))
Nissan 350 Z zloty z NOSEM i calym bajerem.....WYMIATA!!!!!
hmm... no ja lubie te bryczki po tuningu no ale coz jak sie ma ferrari 126 p to nie ma co szalec :)))) szkoda kasy wedlug mnie ladowac w malucha ale marzy mi sie sie jakies audi Quatro a w ostatecznosci chodzby ladnie wypasiony fiat punto 2. Co do nacieszenia oka to zapraszam do sosnowca pod intercars kolo MCDriva tam czesto sie spotykaja ludzie z fajnymi brykami, jest palenie gumy czasem jakis wyscig pod prąd :))), dawno tam nie bylem ale podobno nadal jest ciekawie
Pozdrawiam Nazer.
:) a oto i fotka z zeszłych wakacji, z nielegalnego przeładunku osesków dokonywanego około 1 w nocy na parkingu pod Toruniem :)))) fotka udostępniona dzięki życzliwości Interpolu (WSOO : wydział do spraw obrotu oseskami :)
Łukasz mi już więcej nie trzeba tuningu...wystarczy mi ta frajda jaką mam widząc zdziwione miny kierowców wyprzedzanych przez warbiego przy 170 na godzinę :))
Sulek - miny to ludzie maja niezle jak ich biore 140 ale dwusuwem :)
Pozdrawiam - kierownik zielonego Wartaska 353w z Opola :) i zapraszam na forum.brum.eu.org :)
Heja :)
widzę że są już na naszym tropie... ;)
Fakt - wielu kierowców nie docenia takich samochodów. Ale to już ich problem :)
W każdym razie - na zielonej strzale żabcia jest boska :)
W nocy - właśnie po tej żabce Cię poznałem z daleka.
Pozdrawiam
Leloo :)
zajeździłem dwóch warbich dwusuwów, a teraz mam wypasionego z 1,3 :) na tylnej szybie łeb Colenyxa na foli one way wision z laserkami w oczach podpiętymi do stopów (w nocy odjazd :))