Zdajcie jutro relacje jak wam poszło, bo ja nie czuje sie na silach do pracy umyslowej, mam nadzieje ze dam rade, Wy zapewne też bo chyba wiekszej pustki w glowie niz ja miec niemozna. :D
Wersja do druku
Zdajcie jutro relacje jak wam poszło, bo ja nie czuje sie na silach do pracy umyslowej, mam nadzieje ze dam rade, Wy zapewne też bo chyba wiekszej pustki w glowie niz ja miec niemozna. :D
Dacie rade !! nie lamac mi sie tu ! ;P myslcie nad zadaniami - czasami w jednym wczesniejszym zadniu jest odpowiedz ( chociaz czesciowa ) do jakiesgos innego. trzymam za Was mocno kciuki i zycze Wam powodzenia.
Polamania długopisów, nog, glow ;)
nie stresujcie sie bo nie ma czego !! =)
Jutro od 6.00 rano z kumplem siedzimy u niego na chacie i przeszukujemy neta czy komus sie nie udalo kopii egzaminu wykrasc i wsadzic na neta...ale bylyby jajca..
Wątpie ze sie uda... Najgorsze jest to ze sciagi w moim gimnazjum nic nie dadzą... Nie dosc ze są 3 grupy to jeszcze wszyscy 180 osob piszą na hali gdzie po prostu sie sciagac nie da! Obserwatorzy na trybunach, nauczyciele krązący miedzy lawkami...horror normalnie.
Tomek - jak coś znajdziesz to daj na forum znać ]:->
hmmm...
humanistyka to pestka. czytasz tekst źródłowy i wypisujesz to co najważniejsze etc.
natomiast chemia, fizyka- to dopiero czarna magia (szczególnie chemia), matma jeszcze jakoś ujdzie. zresztą każdy jest lepszy z innych przedmiotów więc to jest indywidualna sprawa:)
Powodzenia!
Ej no ludzie, co wy :P
Jest 22.40 (na moim), a wy tu dalej siedzicie? :)
SPAC! ... a nie szukac odpowiedzi do testow, na ktore nie znajdziecie odpowiedzi w necie :D
Nie ma sensu juz sie denerwowac. Wszelkie douczanie teraz tez nie ma sensu... jak i szukanie odpowiedzi. Idzcie sie wyspac :)
Rok temu tez taka jazda byla... wszyscy mieli odpowiedzi i szafowali sie tym na onecie - ile ludzi, tyle odpowiedzi :D
A najbardziej zal mi bylo frajerow, ktorzy dali sie na to nabrac :P
Wiec lepiej sie wyspac, wypoczac i nie liczyc na falszywki. Moje zdanie :P
Ja całe szczęście testy miałem już rok temu :) miałem 84 punkty z obu testów. Życzę i wam żeby wam dobrze poszło !!!
OK, to ja idę spać życzę wszystkim 100 punktów :)
Atrax ma racje, grunt to chill-out.
Pamietam jak zdawalem mature, to zamiast cos sobie przypominac w ostatnim dniu, gralem cala noc w Quake'a, ze rano nie wiedzialem, czy krawat wiaze sie wokol szyi czy wokol pasa, bo wisi ;)