Z tej listy jedynie System of a down.Narx
Wersja do druku
Z tej listy jedynie System of a down.Narx
z listy tylko slayer, niektóre inne zostały juz wymienione przez poprzdników(+danzig, testament, amorphis, scars of life, as I lie dying(mało znane) ...chociaz ja polecam wam posłuchanie albo wybranie się na koncert jakiejś polskiej kapeli jak tower, carnal, dragon's eye (o vaderze juz nawet nie wspomne;)) bilety niedrogie i jakie emocje:)
wjec tak ratm ządzi gołs zacka jest niesamowity i gitara toma jest tez nie do wyjeba...a nastepnie co do korna smieszny zespol mial pare dobrych utworow ale teraz cienizna a poza tym slucham glownie punk rocka SKA i oi!-u (glownie ska) a i jeszcze biohazard jest dbry jak chcesz cos podobnego zapznaj sie z swietna grupa pro-pain super kapela a ramstain dobty jest utwor du hast dobry do wkurwjania sasiadow pozdrawiam
ja tez slucham ska, oi i punk, teraz juz mniej ale kiedys b. czesto
a ja przede wszystkim słucham polskiego punka :)
Ja głównie SOAD, czasem sepultura... Ale za najlepszą grupę uważam Metallic'e
Dla mnie najlepszy jest skandynawski Black w stylu Dark Throne, Burzum, Gorgoroth, Emperor, Mork Gryning, Satyricon, Setherial, ale oprócz tego z tych co wymieniłeś, słucham też KoRna, Rammsteina, a Slayer i Sepultura to zespoły, od których zaczęła się moja przygoda z metalem, już mi się trochę osłuchały, ale i tak są to zespoły z czołówki,
Może zobaczymy się na Woodstock' u
na woodstocku beda straszne zespoły,,, szkoda gadac szkoda ze vader nie ..ale dzięki vaderowi niebyło przystanku Juzus....
z wymienionych kapel to tylko slayer i czasami biohazadrd,reszty nie lubie,wole bardziej undergrundowe kopele hc old school NY STYLE.POZDRAWIAM
własnie zastanawia mnie czemu wybrali takie zespoły...a nie inne...a może ktoś wśród nas ma własny zespół rockowy czy cos?:)