właśnie- korzystając z okazji zapytam sie o coś :) chciałabym zrobić sobie nad kostką malutką jaszczurke, jakieś 4 cm, z wypełnieniem... ile może mnie tak mniej wiecej to kosztować?? :)
Wersja do druku
właśnie- korzystając z okazji zapytam sie o coś :) chciałabym zrobić sobie nad kostką malutką jaszczurke, jakieś 4 cm, z wypełnieniem... ile może mnie tak mniej wiecej to kosztować?? :)
Nie warto teraz, rozciagnie Ci sie jeszcze...(?)
nie dużo, ale to zalezy od artysty, czy rysunek ma być kolorowy itp... 50zł? pewnie takie okolice
nie, chcialam nie kolorowy :) jeśli będzie w granicach 50 zl to sobie zrobie na koloniach :) a jak sie rozciągnie to kiedyś zrobie coś na nim jakiś inny bo slyszalam że można tak :)
hmmm nie ma to jak sobie robić tatuaże w wieku 13stu lat:/
wiesz robienie tatoo w tym wieku to raczej nie rozsądne,nie oceniam cię tylko pomyśl czy za parę lat jak ci się rozciągnie(chyba że już nie urosniesz);) i bedziesz chciała zakryc go drugim tatuażem to czy nadal w ogóle będziesz chciała miec jakiekolwiek jeszcze tatoo...do tego 4cm rysunek albo bedzie samym konturem albo całkowicie wypełniony a to nie wygląda zbyt ciekawie...
no chcialam sie tylko zapytać o cene a nie żebyście komentowali to co robie z moim cialem :)
wiesz my ci poprostu chcemy doradzić i uswiadomić jak jest, a taki tatoo w stolicy ok 70zł
a ja jutro jade na dokończenie mojej dziarki na łopatce ;-), bedzie ładnie wycieniowana i wogóle bardzo bardzo ;-)
Tylko żebyś nie podpadł jak na tej reklamie mcdonalds :] "moj oznacza smok" :D