Widzę Filip, że Kazika oboje słuchamy. Jak
dla mnie to jest najlepszy polski wokalista.
Wersja do druku
Widzę Filip, że Kazika oboje słuchamy. Jak
dla mnie to jest najlepszy polski wokalista.
Hehe.... Tak, buty są mi potrzebne na wycieczkę w Pieniny. A co do wódki to może być ale raczej na imprezach a nie w autokarze z nauczycielami czy nawet w ośrodku. Jak tylko zobaczą że piłeś nawet piwo od razu wylatujesz ze szkoły... :/ trochę głupio... i tak samo za palenie papierosów. Ale szkoła ma renome i nie chce sobie popsuć...
Wszędzie za alkohol się wylatuje ale trzeba umieć pić. Nauczyciel przychodzi na tył autokaru to się trzezwiego udaje a jak już ktoś nawet nie jest w stanie słowa "normalnie" powiedzieć to udaje że śpi itp. A w ośrodku nie można? heheh to po co ta wycieczka żeby Pieniny zobaczyć? Pieniny to można w albumie pooglądać. Wycieczka zakładam kilkudniowa i co nic nie wypijesz? heheh człowieku. Jak my robiliśmy w ogólniaku wycieczki kilkudniowe, to w nocy w ośrodku takie libacje odchodzily że hej ( a i koleżanki się przyłączaly nieraz :-) ). Co prawda rano głowa jak Giewont ale klina się brało i wszystko ok. A kolejne nocy historia się powtarzała...
No wlaśnie, brawo dla Filipa :D
My jedziemy na oboz integracyjny w pazdzierniku i juz liczymy ze 4 litry spirytu pojda i bedziemy rozrabiac z woda na miejscu. Do tego moze jakies winko z wyzszej polki sie wypije(rakie za 5-6zł) :D
Hehe... ale ja jednak wole nie ryzykować. Na jakieś imprezce ok. Ale wole nie na szkolej wycieczce. Może w 2 klasie. W zeszłym roku kilku gości wyleciało ze szkoły za chlanie... Niestety, muszę się wstrzymać i być full abstynent.. :(
Yeter napisał :
"Filip ale nie przejmuj sie, dalej tak jest :p"
Jak jest jak sam widze ze nie jest: gosciu woli nie ryzykować. Szkoda gadać. Może w 2 klasie napisał , żal mi go. Przypomina mi sie pewna wycieczka, jak jeszcze autokar nie ruszył spod szkoly a już 2 pollitrówki ( w autokarze) wypiliśmy.
Filip przstan dzieciaka namawiac na picie, masz ochote to sie napij, a nie probujesz sprowadzic ludzi na zla droge;)
TylerPL a moze to byl test na asertywnosc;))
Kurde! No! Jak bym był w innej szkole to pewnie bym chlał. A że się przeniosłem z jednego LO do Reja 3 dni temu to jestem na innych prawach! nie chce ryzykować i nie musisz pisać że Ci mnie żal. Dziękuje. A z własnego doświadczenia wiem że dobrze można się bawić bez aloholu i zarazem tam gdzie on się leje litrami. A my tam będziemy mieli jeszcze dziennie 5 lekcji... :/ Ale klasa jest zajebista i to się liczy
Człowieku w reju to chleją i to równo mam starszych ziomków tam i kazdy na wycieczkach pije. :D
KURDE!!! Sam to powiedziałeś --> starszych! Ja jestem w 1 klasie!!! Wogóle proponuje założyć nowy temat na tym forum o alkoholu i libacjach...