5/6 godzin u fryzjera... tyle ze oni robia ci nietrwale dredy ktore trzymaja swoja forme do pół roku... najlepiej robic samemu ale trzeba troche czasu na to poswiecic...
Wersja do druku
5/6 godzin u fryzjera... tyle ze oni robia ci nietrwale dredy ktore trzymaja swoja forme do pół roku... najlepiej robic samemu ale trzeba troche czasu na to poswiecic...
samemu troche trudno.Wiem bo robiłem.
najlepiej jak znajdziesz kogos w "kluskach" i sie zapytasz kto robi albo czy on/ona robi napewno ci powie
Może mnie ten temat nie dostyczy, ale co znaczy z.f. "znajdziesz kogos w "kluskach""?
a na ile takie dredziuchy starczają ?? a wogole to je mozna myc ?? bo dredziuchy wygladaja troche tak jak niemyte kilka lat wlosy i po prostu sklejone wg mnie ( ale jestem kompletnym laikiem wiec na 101 % sie myle :P )
Można a nawet trzeba tylko tzreba uważać czym sie myje żeby sie nie rozkrecaly, najlepsze podobno szare mydło.
Afro Styl robi w krakowie rewelacjne dredy...
maja dosc wygorowane ceny , ale warto (350zl za 30cm dredy ze sztucznymi wlosami)
http://www.warkoczyki.com/
Pozdrawiam ! Kuba
kluski=dredy
co do mycia to moja kumpela myje dredy raz na kilka tygodni szarym mydłem
TylerPl ja mam krutkie włosy :](we wakacje byłem łysy):p ale już mam takie z 3cm:]
Eh... To ja mam teraz tak ok 24cm :D I na pewno nie zamierzam ścinać!
Ja planuje zrobic sobie dready za kilka lat... najgorsze bedzie chyba zapuszczanie wlosow