-
Re: prośba o pomoc :)))
pac - top niekoniecznie musi być damskie. Motywów jest dużo. Widziałem też tatuaż z fretką na tle jakiś kwiatuszków i to faktycznie na męskie nie wygladało :D Zresztąwidziałem już też przykłady tatuaży z motywem fretki ale w jakiejś demolicznej postaci. Właśnie sęk w tym że szukam więcej motywów i głównie po to ten temat. Moze macie coś cieakwego?? Bo jap rzekopałem google używając wyrazu fretka we wszytskich jezykach jakich go znam i znalazłem tylko to.
-
-
jeśli miałabym sobie zrobić tatoo z fretką to wybrałabym rys 1 z 2 załącznika, sama mam tatoo na ramieniu ale wolałabym miec w okolicy łopatki i tobie tez polecam to miejsce
-
dzięi za pierwsza porządnąrade :) ale zapomniałem dodać że to ma być czarno-białe - nie wiem jak ten by wyglądął na czrno biały. Chyba zrobie taki mały portret (na dole po prawej w 1. załączniku) i pod nim chiński symbol
-
okolice lopatki to tez dobre dla kobiet.. jakby facet wygladal z fretka na lopatce? :) to tylko moje subiektywne odczucia wyrazajace moje zdanie :)) kazdy i tak zrobi po swojemu..
-
ja myślałem o łopatce ale zgodze się że ten motyw na to miejsce nie pasi :/ Nie iwem czy ostaecznie nie pozostać przy chińskim napisie z użyciem słowa fretka
-
heh, czytam i czytam i smiać mi się zachciało:P
Agam, to będzie Twój tatuaż ty się musisz zastanowić jaki i czy wogóle chcesz go posiadać.. Dla mnie osobiście debilnym pomysłem jest robienie sobie fretki;) ale to tylko moje subiektywne odczucia, dla kogoś może okazać się idiotyzmem robienie sobie legwanów:) Ja się pod koniec roku przymierzam do jakiegoś tribalka na krzyżu i mam w nosie to, czy będzie się on komuś podobał czy nie..
A póki co mam masę kolczyków, je zawsze można wyjąć i śladu nie będzie..
-
jak dla mnie to trocche GAY !! :P:P
fajne tatoo ale dla laski
co do rozmiaru,,, zamałe nie moze być , szczegulnie coś takiego bo będzie wyglądało lipnie jak krosta na tyłku ,,,
jeśli juz musisz mieć tą fretke to walnij sobie na łopatce bo gdzieindziej to juz zupełnie nie pasuje :P
-
Każdy lubi coś innego. Dla mnie dobrym miejscem u faceta jest łydka. W oficjlanym ubraniu (długie spodnie) tatuażu nei widać. Na ramieniu bedzie prześwitywał przez biała koszulę. U kobieta dobre miesjce to dolna część pleców, łopatka... mi się tam przynajmniej podoba.
-
szczegulnie pierwsza :P:P ..
ostra sztuka :P
jakbyś trafił za granice to byś odrazu zyskał przydomek " misio " :P:P
http://terrarium.com.pl/forum/downlo...?9,454/fr1.jpg
moze to stereotypowe ale chłop musi mieć coś z jajem a ne takie kluchy :P
nie masz jakiejś wściekłej fretki ??