renyyy... nie moge na to patrzec :/ juz myslalem ze to sztuczne... albo ze to niedzwiadek splaszczony...fłeee a to dog :(
Wersja do druku
renyyy... nie moge na to patrzec :/ juz myslalem ze to sztuczne... albo ze to niedzwiadek splaszczony...fłeee a to dog :(
heh :/ biedny...
a kto jadł psa zmielonego z budą?? :D
wrobel:)
Rozumiem jeśł barany, kozy, ale k**** nie psy i koty!!!
Hehe... Mnie to wygląda na [b]gigantyczenego, tłustego kleszcza<b/>....
a co to za roznica kurczak-wiewiorka-szczur-krowa-kon- swinia-owca-koziol-pies-kot czy co innego wszystko to zwierzeta ktore maja mozg i czuja, a to ze w polsce akurat jada sie kurczaki i zmielone krowy w postaci hamburgerow jest kwestia wychowania...
nie jedz miesa wogole jezeli cie to tak bulwersuje...
Ja myślałem że to jakiś niewiem "baran" albo coś a jak sie dowiedziałem ze to pies to mi sie no smutno zrobiło ja rozumiem swinie, kóry, krowy, ale nie psy. Szkoda zwierzaka
spider to niewiele rozumiesz, to że nasza kultura wyniosła psy i koty na piedestał i zabroniła ich jeść, nieznaczy że inne kultury mają iść w nasze ślady, w Indiach nieje się krów, w Izraelu wieprzowiny, Hindusi i żydzi patrzą na twojego hamburgera z równym obrzydzeniem/oburzeniem jak ty na tego psiaka.
hindusi nie jedza krow, zydzi swini i co z tego... nikogo to nie dziwi ale jesli my akurat nie jemy psow to nasza moze i strata :)
...amerykanski hot-dog rulez...
czisus to czysty egoizm takie oskarżanie tych co psy jedzą podczas kiedy samemu sie wcina świnie i krowy :/ Jedynie wegetarianie mają pełne prawo do negowania takich zachowań...