Czy moze ktoś podać mi numer o który prosiłem wyżej ??
Wersja do druku
Czy moze ktoś podać mi numer o który prosiłem wyżej ??
ja nie moge dobrze ze nie zamowilem tego pisma:) UFF! jak przeczytalem jaka cena koncowa jest (+ przesylka) to stwierdzilem ze szkoda na to kasy i jakos to przeboleje!!!
Pozdrowki
GG:2250884
mejl: a_konecki@poczta.onet.pl
barbado ja ci moge przyslac za 15zl. Sam zaplaciłem 15,80.
A tak wogle to uważam, że redkcja czasopisma powinna zamieścić na stronie informacje, że przesyłka bedzie kosztowała 8zl. Najlepsze jest to, ze za samą przesylke zaplacimy wiecej niz za gazete.
zaraz zaraz czegos tu nie rozumiem ja zadeklarowałem ze wezme prenumerate i 1 numer (pilotażowy) dostałem poczta za darmo zwykłym listem nie płaciłem nawet 7.90 czy mówimy o tym samym?
Jaki jest numer indeksu?????????
Pozdrawiam
nie nie o tym samym o pojedynczym numerze
Jak to mowia: "madry polak po szkodzie"- chyba dobra nauczka, ze nikomu nie mozna wierzyc, ani pozostawic tajemniczych "kosztow przesylki" bez dalszych pytan.....ja tez bule 15,80... ciekawe tylko ile warta bedzie tresc?
Ps w sumie to mamy szczescie, ze nikt tego nie rozsyla Serwiskiem....
A wystarczyło dokładnie poczytać. Jak płatne przy odbiorze to przecież za to tez sie płaci. I nikt wam tego gratis nie przesle. Kto by chciał dokładać do takiego interesu. Przy normalnej prenumeracie to inna sprawa i tam wychodzi taniej.
dołączam sie do skarg. to lekka przesada żeby przesyłka kosztował wiecej niz sami pismo to juz lepiej kupować zagraniczną literature przynajmniej fachowosci zawartosci jest nalezyta. sorki artykuł o terrarium Sułka jest bardzo OK o ptaszniku i traszce oraz restytucji gniewosza nie czytałem ale juz wiem jak będa wygladać przyszłe numery: zaskroniec, zółw błotny, padalec itd byle by było oczym pisać dla objetości pisma.