no poprostu rewelacja! Jakby nie to że padam po całym dniu to bym tu fikołki mykał dosłownie....
a szczeże mówiąc to bardziej interesuje mnie czy dzisiaj padało nad morzem niż to że wracasz.
Wersja do druku
no poprostu rewelacja! Jakby nie to że padam po całym dniu to bym tu fikołki mykał dosłownie....
a szczeże mówiąc to bardziej interesuje mnie czy dzisiaj padało nad morzem niż to że wracasz.
ja ciebie nie pamiętam, ale fajnie że wracasz... :P
Jak kogoś takie posty nie interesują to nie musi pisać byle czego: http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=23247&t=23236
Dobrze kumacie panowie, taki soczyscie krwisty obrazeczek rodem z gg..
Widzę że nasi kochani admini nawet po nieobecnych sobie pojechali.. :]
heh powiem wam coś....KAŻDY nowy temat (z kilkoma wyjątkami) kończy się kłótnią, "pojechaniem" lub awanturą......Nie wiem dlaczego piszecie w tym temacie, skoro tak na prawde nie macie nic sensownego do powiedzenia, a chłopakowi napewno jest przykro.
Serrio? Przykro Ci Otaku_JP? Przepraszam, nie chciałem Ci zrobić przykrości...
oj, ja też przepraszam :P
tylko po co pisać że ktoś wrócił na forum ? to jak przyjade z wakacja po 2 tyg też mam napiac ? jak ktoś zobacyz że jesteś to się ucieszy, ale nie trzeba o tym powiadamiac 5034 terrarystów (tyle jest w spisie :D)
a jak zmieniłeś nick, to napisz w sygnaturce swój stary i po problemie. :]
Heheh ja sam zawsze pisze jak gdzies wyjezdzam i przyjezdzam :d
Swoja droga, witam Otaku. Pamietam Cie z pajeczakow. :)
Zastanawiam się po co pisać np. "Fajnie że wracasz ale Cię nie pamiętam..." A pozatym post był kierowany do osób które tego pana pamiętają.
BUhahahahaha Zaraz sie pozabijacie:) AHAHAHA