Hentai mangi czy anime? ;) Niby komiks, a od 18 lat ;)
Wersja do druku
Hentai mangi czy anime? ;) Niby komiks, a od 18 lat ;)
Db nie ogladalem ;)
Ale za to pamietam Czarodziejke z ksiezyca i "dzidzi"(nie pamietam jak sie pisze) ale chodzi mi o chlopca co sie uganial za bialymi majteczkami.To byly bajeczki;)
Ja lubie mange, najbardziej hentai (ale nie te z potworami ^^)
Ogladalem wszystkie serie Dragon Balla i wszystkie filmy... o cholera, ale z tym byla jazda, pamietam, ze jak mialem dodatkowe zajecia, to kazalem kuzynowi nagrywac mi to na kasetach.
Ale zgadzam sie, ze Vampire D jest genialny. Ja mam wciaz na dysku Vampire Hunter D - Bloodlust i uwazam, ze swietne wykonane. Warto zwrocic uwage na klimat i warstwe muzyczna.
Pozdrawiam.
No ja tez lubie DB kilka razy cała serie widziałem.A poza DB lubie "Hellsinga" Ostatnio leciał na Hyperze.
no coz, to ja ze swojej strony polecam anime oraz mange Bereserk, niby zwykla rzeznia ale nie do konca:)
hehe..fajne fajne..ale juz nie pamietam prawie zadnego odcinka choc obejrzałam wszystkie możliwe...^_^
Popieram Berserk jest władający (przynajmniej mange, anime nie oglądałem) i chyba nie ośmieliłbym się nazwać tego zwykłą rzeźnią ;]
dla mnie tez to nie jest "zwykla rzeznia" ale czesto sie z takimi opiniami spotykam:) bo jakby nie patrzec krwi i flakow jest sporo, szczegolnie w mandze.
Fakt i przez głownie ludzie po przeczytaniu 2-3 chapterów odrzucają mangę (bo to tylko "głupia rzeźnia"), a szkoda bo to kawał dobrej roboty (zarówno wykonanie rysunków jak i historia)