no no czekam na fotki
ja też se robie tatoo ale to jak znajde motyw moze ma ktos jakis fajny motyw z modliszkami albo z pająkami :)
Wersja do druku
no no czekam na fotki
ja też se robie tatoo ale to jak znajde motyw moze ma ktos jakis fajny motyw z modliszkami albo z pająkami :)
w studio mają kilkanascie tysiecy wzorow, w tym na pewno kilkadziesiat pajakow i ptasznikow - ja widzialam nawet dendrobatesy, gekony lamparcie, gekony toke i inne zwierzaki terrarystyczne
po jakims czasie bedzie baaaaaardzo swedzialo.tylko nie drap.
i uwazaj zeby nie przemoczyc np przy kapieli aby nie byl caly czas zanurzony w wodzie.
Jesli boisz sie ze w czasie snu cos z nim zrobisz to naklej folie (taka przezroczysta jak w kuchni)tylko wczesniej dobrze posmaruj kremem.Ja uzywalem bardzo zadko bo jakos tak dusilem sie w nim.Mam nadzieje ze wszystko sie ladnie zagoi.
No i tak sie mowi ze na 1 sie nie konczy :)
Ja juz mysle o nastepnym ;)
Pzdr
byłem w wszystkich Wrocławskich studiach i nie było nic zadowalającego :-(
było troche czrnych wdówek i ptaszników a i jeszcze te całe tribale ale nic mi sie nie podobało
tylko jedno pytanie.. kto to jest uzytkownik tatuazy?? :)
ja uzywalem alantanu 2 razy dziennie(nie za grubo zeby skora mogla oddychac), przez 2 tyg nie moczylem wcale.
zapomnialem dodac ze zagoilo sie elegancko:)
Apropo tematu to jest taki program"mistrz tatuazu" w którym mozna zobaczyć jak na sobie bedzie wyglądał dany tatuaż. Robisaz zdjęcie cyfrówka wklejasz do programu i nakładasz tatuaże:D
mistrz tatuażu
mam pytanie. poszukuje wzprów pająków na tatuaz nad kostką. Czy macie cos konkretnego???? Nie zakladam specjalnie nowego posta
oto moje "łożysko od roweru" dzień po. ciągle trochę boję się doczyścić je przy samych krawędziach ;-) nie jest już miło, bo nie mogę chodzić wyprostowana i ciągle jestem napięta - czekam aż się zagoi to diabelstwo ;-)