na razie wstawiłem bike do serwisu, pasę go troszeczkę, wymieniam co trzeba, czto by się lepiej jeździło NIE MOGĘ ZNALEŻĆ szprych 245 mm help
Wersja do druku
na razie wstawiłem bike do serwisu, pasę go troszeczkę, wymieniam co trzeba, czto by się lepiej jeździło NIE MOGĘ ZNALEŻĆ szprych 245 mm help
Ja jeżdże grwitacyjnie też już kilka latek, a propo mam do sprzedania kilka części, musiałem zmienić rower po pod koniec tamtego sezonu gość nie wiedział gdzie pojechać swoim punto i wjechał we mnie ;) Delikatnie uszkodził mnie i rower ;) Jeżeli ktoś z wawy jeździ na agrykole, Kazure albo śmieciare to możemy się ustawić na wspólne loty. Może jakaś kamera?? :)
a ja teraz będe mial "2" sezon na nowym rowerku :D :]
Ja jeżdże na Authorze A-gang p.m,przerobiony na singla,bez przedniego hebla.
W streecie i dircie około 2 lata :)
Aha - zapomniałem dodać że lubie ładować duże gapy :D Mury,schody,dachy itp.
No i na wielkich hopach lociki lociki :D
Rastafaq i cyclosternum - wpadajcie do nas na wakacje,pojeździmy,nocleg też sie znajdzie :D Pobalujemy też troszke :D
Już u nas była Zielona Góra,Strzegom,Bolesławiec - teraz Wrocław ;)
:] no nie ma sprawy, zawsze jakies nowe mury sie pokatuje bo tutaj juz nudno, trzeba zebrac ekipe i w pociag :)
no no moze byc ciekawie :-)
Chłopaki jak w wakcje wezme krótki urlop w pracy też chętnie wpadne, lubie takie wycieczki z rowerem :) Nie ma to jak polatać w dobrym toważystwie :]
Hahahah rastafaq i cyclosternum w takim razie zaprasza Jelenia Góra :D
To sobie pojeździmy :D Pokażemy Wam wszystko co mamy ;)
Tylko szkoda żedopiero w wakacje :/ Chyba że uda nam się wcześniej - np.w czasie przerwy wielkanocnej jak bedzie sucho...
Ogólnie - sprawa wymaga rozpatrzenia ale pomysł jest extra :D
Jak do jeleniej to jade - już się śmiałem, że chce jechać w góry, ale nie z nartami tylko z rowerem!!
Zlot terrarystyczno-rowerowy?? Czemu nie..