snejku przesadzasz jest dobry tylko ma jedną porażającą wade(mówie to jako kibic wisły) sam sobie nie może wypracowac akcji działa tylko z podań ja już wyżej ustawiłbym żurawia niż franka
Wersja do druku
snejku przesadzasz jest dobry tylko ma jedną porażającą wade(mówie to jako kibic wisły) sam sobie nie może wypracowac akcji działa tylko z podań ja już wyżej ustawiłbym żurawia niż franka
nie o to w ogole chodzi,przeciez czy jest sie czym podniecac czy nie,chlopcze czemu od razu kazdy musi sie tak strasznie ekscytowac,ze wygralismy z leszczami czy cos...?Chodzi po prostu o to ze Tomasz F zagral fantastyczny mecz,strzelal ladne bramki...no i jest z Wiselki Krakow!
jezeli jestes kibicem wisly to powinienes wiedziec ze to co jest tytulem i wiadomoscia posta to zawolanie kibicow wisly,wiec niekoniecznie jest to prawda,poniewaz jak wszyscy wiemy najlepszym napastnikiem Polski jest M Zurawski:)
jaaaaa nie moge ale macie problemy :)
Edawrd Jancarz - jeden z najwybitniejszych żużlowców polski
Tomasz Kucharski - Mistrz olimpijski (nie jednokrotny) w wioślarstwie
tez mam sie podniecac ze oni sa z Gorzowa ? :)
Sorry ,ale teraz to nie wiem o co Ci chodzi ??!! Bardziej Ty sie tym ekscytujesz niz ja - tzn. cala Polska sie jara bo ograli jakis leszczy.Ja nie widze w tym zadnego powodu do dumy,tym bardziej,ze ktos pochodzi z jakiegos tam miasta.Badz konsekwentny,a nie tak jak 3/4 naszych krajanow robia szum z byle czego.Czemu takich postow jak Twoj nie bylo gdy zamiast nas na ME pojechali Bialorusini ???!!! Oni takze sa nizej od nas w rankingu i potrafili nam dokopac i ograc Szwedow :]Jedna jaskolka wiosny nie czyni :]
P.s Kaczi - kiedys trenowalem wioslarstwo :P
cieszmy sie tym co mamy dzisiaj,bo uwazam ze nawet male sukcesy sie licza:)Potem roznie moze byc,a Polacy to tak: jak wygrywamy z leszczami to wszyscy mowia ze sie nie ma czym cieszyc,a jak przegrywamy z lepszymi to mowia,ze nawet pewnie kelnerzy jak Azerowie nam by dowalili:)))Nie jest tak?