Własnie dlatego załuje ze jestem człowiekiem....
ten film jest masakryczny zwierzęta na kupie juz obdarte ze skóry leże i czekają na śmierć i to szybką tylko powolną i bolesną...
Wersja do druku
Własnie dlatego załuje ze jestem człowiekiem....
ten film jest masakryczny zwierzęta na kupie juz obdarte ze skóry leże i czekają na śmierć i to szybką tylko powolną i bolesną...
Czy jest jakiś sposób aby to powstrzymać ?? Może zrobili byśmy jakąś akcje, uświadamiania głupich kobiet że naturalne futra są złe !!
hehe tak... po oglądnięciu filmu wyzwala się chęć ratowania świata... Nic nie zrobisz...
ludzi ktorzy chcieli by to zmienic jest wiele ale to nic nie da.... te zwierzeta beda zawsze zabijane i nic na to nie poradzimy.
ale wiem jedno....ze jakby taka "futrzana paniusia" zobaczyla ten film to odechcialo by sie jej futer raz na zawsze.
eeee...myślałem, że zwierzaki najpierw się zabija...
tak czy siak zaczynam rozumieć obrońców zwierząt futerkowych.
Te kobiety, które noszą futra są za głupie, żeby zrozumieć co tym wyrządzają. A ja tego pana zasztyletowałbym jego własnym nożem.
Ale nie, wpadłem na lepszy pomysł. Walnąłbym go 2 razy bejem w łeb tak żeby żył, a potem obdarłbym go na żywca ze skóry.
I polal spirytusem...
Mysle, ze taki film powinno puscic sie w jakiejs duzej telewizji podczas najwiekszej ogladalnosci.
Moze by to niektore suki za serce zlapalo. Jak to juz powiedziano: "odzywa sie nagle chec ratowania swiata".
Atrax lepiej solą posypac ...
Zgadzam sie z wami, zapomnieliście jeszce dodać zeby tym kolesiom tak samo odrąbać kończyny, tak jak oni to robili tym biednym zwierzetom, ja to bym ich jeszce do mrowiska wrzucił. I śmiał sie z nich i pluł im w twarz. Takie moje zdanie, jutro ide babci naftykać za to ze ma futro z nutrii a jak mnie odwiedzi to pokaze jej ten film ( wkręce jej jakis kit ze to komunia święta Ridża i Bruk z Mody na sukces, napewno da sie na to nabrać)